Miután váltottam HM1-ről PT4-re, leszűrtem a múlthavi adatokat és volt egykét jelentős eltérés: PT4 majdnem 20 órával több lejátszott órát mutat, mint a HM. Talán nem veszi figyelembe a multitablinget? Ráadásul ev-ben is elég nagy eltérés van.
Valaki tapasztalt hasonlót?
udv,
szuksegem lenne egy pt3-ra. nem szeretne vki atvaltani mondjuk hm2re?:)
udv,
G.
Sziasztok! Még soha nem használtam semilyen trackert. MOst letöltöttem a pt4 próba verziót. Kérdésem hogy egyáltalám hogy kell elindítani? Odáig jutottam hogy bejelöltem a PSt launch megnyitottam a lobbyt. Tovább?
nekem le se szedi...kérdeztem, hogy miért, de eddig nem jött válasz...
Azért a beállítás engem is érdekelne
Sziasztok! Még soha nem használtam semilyen trackert. MOst letöltöttem a pt4 próba verziót. Kérdésem hogy egyáltalám hogy kell elindítani? Odáig jutottam hogy bejelöltem a PSt launch megnyitottam a lobbyt. Tovább?
Mi lehet a gond hogy session közben eltünt a HUD? A HH-kat importálja, de nem teszi ki az asztaloknál :(
Azt hogy lehet beállítani hogy a HUD ne össze-vissza legyen? Hiába mentem el, baszik rá. Próbáltam hogy beállítom a kedvenc helyet is ,de az sem segített.
Azt hogy lehet beállítani hogy a HUD ne össze-vissza legyen? Hiába mentem el, baszik rá. Próbáltam hogy beállítom a kedvenc helyet is ,de az sem segített.
Először a site configuration-on belül állítsd be a preferred seatinget. Ez nálam a 9 fős asztalnál az 5-öst jelenti, ez van legalul középen. Utána amikor megnyitsz egy asztalt és kikerül a hud, akkor igazgasd el és mentsd el a layout-ot. Így jónak kell lennie.
A termben is elmentetted a kedvenc helyet?