fleaa
Válasz balu999 kommentjére
2013. nov. 1. 13:49

Miután váltottam HM1-ről PT4-re, leszűrtem a múlthavi adatokat és volt egykét jelentős eltérés: PT4 majdnem 20 órával több lejátszott órát mutat, mint a HM. Talán nem veszi figyelembe a multitablinget? Ráadásul ev-ben is elég nagy eltérés van.
Valaki tapasztalt hasonlót?

gedeonka
Válasz Skiboy kommentjére
2013. nov. 19. 9:41

udv,

szuksegem lenne egy pt3-ra. nem szeretne vki atvaltani mondjuk hm2re?:)

udv,

G.

alibisz
2013. nov. 26. 10:36

Sziasztok! Még soha nem használtam semilyen trackert. MOst letöltöttem a pt4 próba verziót. Kérdésem hogy egyáltalám hogy kell elindítani? Odáig jutottam hogy bejelöltem a PSt launch megnyitottam a lobbyt. Tovább?

Ice-pocó
2013. nov. 26. 12:53

nekem le se szedi...kérdeztem, hogy miért, de eddig nem jött válasz...
Azért a beállítás engem is érdekelne

cursor 10
Válasz alibisz kommentjére
2013. nov. 26. 15:39

Sziasztok! Még soha nem használtam semilyen trackert. MOst letöltöttem a pt4 próba verziót. Kérdésem hogy egyáltalám hogy kell elindítani? Odáig jutottam hogy bejelöltem a PSt launch megnyitottam a lobbyt. Tovább?

Szia
Ez alapján meg tudod csinálni. https://www.pokertracker.com/guides/PT4/general/pokertracker-4-quick-start-guide

balu999
2014. febr. 10. 19:08

Mi lehet a gond hogy session közben eltünt a HUD? A HH-kat importálja, de nem teszi ki az asztaloknál :(

balu999
2014. márc. 4. 11:31

Azt hogy lehet beállítani hogy a HUD ne össze-vissza legyen? Hiába mentem el, baszik rá. Próbáltam hogy beállítom a kedvenc helyet is ,de az sem segített.

lecso10
Válasz balu999 kommentjére
2014. márc. 4. 12:25

Azt hogy lehet beállítani hogy a HUD ne össze-vissza legyen? Hiába mentem el, baszik rá. Próbáltam hogy beállítom a kedvenc helyet is ,de az sem segített.

Először a site configuration-on belül állítsd be a preferred seatinget. Ez nálam a 9 fős asztalnál az 5-öst jelenti, ez van legalul középen. Utána amikor megnyitsz egy asztalt és kikerül a hud, akkor igazgasd el és mentsd el a layout-ot. Így jónak kell lennie.

balu999
Válasz lecso10 kommentjére
2014. márc. 4. 13:23

Először a site configuration-on belül állítsd be a preferred seatinget. Ez nálam a 9 fős asztalnál az 5-öst jelenti, ez van legalul középen. Utána amikor megnyitsz egy asztalt és kikerül a hud, akkor igazgasd el és mentsd el a layout-ot. Így jónak kell lennie.

csináltam így is de nem, volt jó :(

kispászti
2014. márc. 4. 13:57

A termben is elmentetted a kedvenc helyet?

Élő ügyfélszolgálat