kertitorp
Válasz lecso10 kommentjére
2013. szept. 25. 20:13

Multientryt már játszottam és működött.

Ez mostanában volt? Mert se a HM1 se a HM2-nél nincs HUD a multientrin se a rush versenyeken. A másik kérdésem, ez PT3 vagy PT4 volt?

L.T.
Válasz L.T. kommentjére
2013. szept. 25. 20:37

Sikerült lementeni meg visszaimportálni is a HUD beállítást,de amikor kiválasztom hogy a régi beállítást akarom használni,alkalmazom,leokézom és utána u.úgy visszaáll az alapbeállításra magától.
Vkinek vmi ötlet hogy hogyan tudom beállítani hogy másik hud profilt használjak?
PT3

Valaki esetleg,vmi ötlet?

kertitorp
Válasz Skiboy kommentjére
2013. szept. 27. 9:19

Hogy lehet PT4-be adatbázist átrakni HM1-ből?

ilane
Válasz lecso10 kommentjére
2013. szept. 27. 10:01

Bal gomb a hudon és nyomva tartva elmozdítod a megfelelő pozíció eléréséig, majd ott felengeded az ujjad a gombról.

Illetve ha esetleg lock-olva van, akkor unlock, vagy ctrl bill nyomása közben mozgatható.

valospr
Válasz kertitorp kommentjére
2013. szept. 28. 10:02

Hogy lehet PT4-be adatbázist átrakni HM1-ből?

tools/setup assistant/convert HM database

Gordon
2013. szept. 28. 11:12

Bárkinek van arra 5lete, hogy Micro gammingen miért mutat rosszul lejátszott SNG-ket?
Értem ez alatt, hogy vannak meccsek amiket csak kihúz egy egyenes vonallal, se vesztésnek se nyerésnek nem könyveli el. Eddig nekem jól mutatta, de 1 hete kb minden sessionben van 5-6 meccs ami egyenes vonal a grafikonban, kedves barátomnak ugyanez a gondja, 1 különbséggel, hogy nekik kezdetektől ez volt a probléma

kertitorp
Válasz valospr kommentjére
2013. szept. 29. 11:43

tools/setup assistant/convert HM database

Még az lenne a kérdésem, hogy időben ez mennyi lesz több mint 400 ezer leosztás esetén?

balu999
2013. okt. 25. 11:10

Sziasztok!
SNG esetén mi lehet a gond a PT3-al hogy egyik napról a másikra nem rakja ki a HUD-ot?
Ez PS amúgy és angolra van állítva.

Electrocowboy
2013. okt. 25. 11:15

Isteni jel arra,hogy PT4-re kellene váltanod?:p

balu999
Válasz Electrocowboy kommentjére
2013. okt. 26. 17:05

Isteni jel arra,hogy PT4-re kellene váltanod?:p

Játék közben nem használom. Am sikerült megoldani :)

Élő ügyfélszolgálat