Köszönöm!!!
Sziasztok!
A PT4 HUD-jához egy hasznos és használható felugró (Popup) statot linkelne vki, előre is köszönettel.
Nyomd a ctrl-t és úgy mozgasd, de nem fog úgy maradni és csak 1 asztalon lesz hatása. Ha "örökre" szeretnéd beállítani akkor katt a zöld pt iconra fent középen és unlock layout. Huzogasd a helyükre aztán lock layout, így megmarad. asztaltípusonként el kell menteni. (2-4-6-8-9 max) KO-s asztalok máshogy vannak elhelyezve, oda érdemes új profilt beállítani.
Nem tetszik nekem ez a válasz, ezek szerint már használsz hadot?
Üdv!
Hogy kell PT4ben hatékonyan handeket törölni?
Csak ez a Purge hands opció van?
Kipróbáltam 300handdel és már 10perce vacuumingol.
50k hand meddig tartana?
Üdv!
Hogy kell PT4ben hatékonyan handeket törölni?
Csak ez a Purge hands opció van?
Kipróbáltam 300handdel és már 10perce vacuumingol.
50k hand meddig tartana?
Ha a processed file-ból törölnék handeket manuálisan esetleg?
Ha a processed file-ból törölnék handeket manuálisan esetleg?
Ha minden handet törölnél akkor Database Management-ben csinálsz egy új adatbázist,a régit meg kitörlöd ezután és lesz egy szűz adatbázisod.
Én úgy csináltam, hogy új adatbázist hoztam létre és a processedből beimportáltam azon handeket, amikre szükségem volt. Ha így tennél és használod a pt note-ot, azt is érdemes kiexportálni, de nagyon fontos, hogy csak egyszer hívd be, mert duplikálva lesz minden note! A processed hand tartalmaz minden információt, kivéve a note-okat és a pt beállításokat, de ha ugyanazon a gépen marad minden, akkor abban sem lesz változás.
Ha így teszel, olyan lesz, mint az előző adatbázis, de már a kisebb mérettel.
Tökéletesen működik.