and$gry1
Válasz Skiboy kommentjére
2017. dec. 19. 12:55

Sziasztok,

PT4-ben néhány stat nem egyértelmű.
Kijavítanátok ha rosszul gondolom őket?

Flop Foat- Bet vs Missed Cbet ip flop

Fold Fop Float- Ch/f flop oop

Turn Float- Bet vs Turn Cbet ip turn

Fold Turn Float - Ch/f turn oop

Probe Turn - Bet turn vs flop missed cbet oop

Ty,

Whatisupguys
Válasz and$gry1 kommentjére
2018. márc. 16. 16:21

Gondolom kicsit későn regálok de mind helyesnek tűnik amit írtál.

Whatisupguys
Válasz and$gry1 kommentjére
2018. márc. 16. 16:22

Valaki képben van custom statok készítésével kapcsolatban? Szívesen fizetnék is érte ha valaki el tudná magyarázni, hogy hogyan tudok specifikus hud statokat készíteni.

peraspera
2018. márc. 17. 19:50

Propokerstat-on eleg sok van, tettol fugg az ara, asszem min 10ert kell venni. Nl200ig asszem egy stat kb 3 dodo

CarlosFerreira
Válasz peraspera kommentjére
2018. márc. 17. 20:19

Köszi, csekkolni!

Kara
2018. márc. 18. 11:51

Halihó,
Partypokeren játszogatok spineket, és a handeket szépen importálja is, viszont a tournament summary-kat nem igazán, vagyis egyáltalán nem, nem érzékeli milyen játékról van szó, result-nál sem, csak a handeket teszi be, valaki tudja ,hogy erre mi a megoldás?
Egyébként Custom statokat ha tud valaki készíteni engem is érdekelne!

cryptoair
2018. ápr. 6. 18:16

Az mitől lehet, hogy hand importálásnál a sebesség folyamatosan csökken? Csináltam egy új adatbázist, és raknám vissza a handeket, de kb. lehetetlen.
Már próbáltam régebbi pt-vel is, már több verziót próbáltam a postgresqlből is, hátha az a baj, de semmi.
Nincs vkinek ötlete, hogy ez most mitől lehet?

peraspera
2018. ápr. 12. 14:42

HELP pls!

Legutobbi ps frissites ota (.es-rol van szo, de gondolom vegulis mindegy) elvetve par embernel nem jelenik meg a hudom (ZOOM), es nem tudom, mi lehet a gond.

- 1 handes, es tobb k handes arcok hudjai megjelennek
- premium, vasarolt statok ertekei is megjelennek

szoval nem tudom, mi lehet a baj....:(

sikiboy
Válasz peraspera kommentjére
2018. máj. 3. 17:35

Lassú PT

Üdv!

Valakinek volna ötlete, hogy miért van az, hogy a PT-ben a custom statok nagyon lassan töltődnek be, és van, hogy be sem töltődnek. Találkozott már valaki hasonló problémával?

RandomRambo
2019. nov. 13. 8:24

Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Tegnap feltettem a PT4-et, és nem úgy működik ahogy szeretném, valamiért nem trackel pontosan. 5€ spint tolok, 0 lett a sess kereken a végeredmény pedig tracker szerint -1,23€. 106db ment le , my C Buy-in 580€-t ír... ami megint nem jó mert ugye 530€-nak kellene lennie. Lehet valamit rosszul állítottam be, de nem tudok rájönni, hogy mi az! Képet is csatolok!
Előre is köszi a segítséget!

Élő ügyfélszolgálat