Póker Fórum Archívum > Szoftverek > PostgreSQL help

zozoka1973
Válasz High_TT kommentjére
2009. febr. 24. 19:37

Üdv!

Én is minap szenvedtem végig a dolgot, de sikerült!

:: HOLD'EM MANAGER :: Online Poker Tracking and Analysis Software

Ez alapján mennie kell, hisz "szinte" helyettem is megcsinálta :)

Sok sikert!

Z.

High_TT
Válasz vinczesz kommentjére
2009. febr. 24. 19:42

ÉNSE!!:)
De te feltételezem megcsináltad már ezt szóval simán megoszthatnád ezt velem :D

High_TT
Válasz zozoka1973 kommentjére
2009. febr. 24. 19:46

Üdv!

Én is minap szenvedtem végig a dolgot, de sikerült!

:: HOLD'EM MANAGER :: Online Poker Tracking and Analysis Software

Ez alapján mennie kell, hisz "szinte" helyettem is megcsinálta :)

Sok sikert!

Z.

Nekem még ezzel se sikerült. xD Kérdezek 1-2 dolgot privátban

vinczesz
2009. febr. 24. 20:37

Nekem még ezzel se sikerült. xD Kérdezek 1-2 dolgot privátban

Account name: Egy felhasználói fiók, amelyik futtatni fogja a szolgáltatást.
Account Domain: Amit felajánl, ne változtasd! Írja az idézett dokumentum.
Account pw: Jelszó a fent megadott felhasználói fióknak. Jegyezd meg, mert egy újrainstalláláskor szükséged lesz rá!

port number:5432 marad
Enconding server:? (client):? Ezeket a dokumentumból kiválasztod és kész. Nem lesz gondja egyikkel sem. Esetleg a szövegek sorbarendezésében lehet különbség, másban nem.

superuser name: Ez az adatbázison belüli főfelhasználó lesz. Jegyezd meg, mert ezt kell megadnod a HM-ben a csatlakozáshoz!
pw: Jelszó ennek a felhasználónak, szintén megjegyzendő!
Enable Contrib modules:mit pipáljak? Szerintem semmi nem kell, de ha nem enged tovább, akkor valami illesztőprogramot ki lehet jelölni, nagy valószínűséggel nem fogod használni.

High_TT
Válasz vinczesz kommentjére
2009. febr. 24. 21:04

Isten vagy ezer kösziii!!

High_TT
2009. febr. 24. 21:14

itt a köv probléma...:)
Beléptem ezzel a postgresql-el és bejött egy ilyen ablak hogy Datebases.rámentem create new Datebase. Beírtam egy nevet.És ez jött be:
The following error occurred when trying to initiazile the holdem manager datebase.Error:42704 role: és itt mindig az elsőnek beírt név van akármit írok be...
mi a teendő?

High_TT
2009. febr. 25. 13:58

Megtaláltam ugyanezt a problémát és egy patchet írtak amivel sikerült a srácnak.Ahogy kinéztem (Angolul volt)
kipróbáltam de nem jött be.
Hogy tudok ebből a datebase-ből továbblépni?

Endi
Válasz Godmode kommentjére
2009. febr. 25. 22:28

PostgreSQL help

Kaptam kulcsot meg mindent,de nem tudom mit kell ezzel beállítani és hogy milyen jelszót kell megadni.Valaki tud segíteni?

bravesoul
Válasz Godmode kommentjére
2009. márc. 11. 1:49

Nagy gondom van. Ma 1.5 hónap után random meghalt a HEM és az egész Postgres. Vistám van!

Nem tudom mi lehet a gond, elég sok dolgot probáltam, reinstallok stb. Most totálisan töröltem az postgres minden formáját a gépről és ezt írja ki a

Image

aztán megnéztem azt a filet és ott ez volt:

The files belonging to this database system will be owned by user "SYSTEM".
This user must also own the server process.

The database cluster will be initialized with locale Hungarian_Hungary.1250.
The default text search configuration will be set to "hungarian".

initdb: directory "C:/Program Files/PostgreSQL/8.3/data" exists but is not empty
If you want to create a new database system, either remove or empty
the directory "C:/Program Files/PostgreSQL/8.3/data" or run initdb
with an argument other than "C:/Program Files/PostgreSQL/8.3/data"

előre is köszönöm.

teljes a káósz, a databaset már nincsnek meg, de így még HM-et se tudok indítani. Valami Vista trükk lehet? segítséget köszönöm.

(UAC és stb kilőve, de lehet Windows Defender csinált valamit, nem tudom. )(azt is kinyomtam már)

tényleg köszönöm, életet mentene aki segít :)

Gáborr
Válasz bravesoul kommentjére
2009. márc. 12. 8:28

Szia,

nem biztos, hogy ugyanaz volt a problémánk, de a szerda esti Vista (és Comodo) frissítésem óta nekem sem ment a HM (indítás után 2 mp-ig futott, tehát még a "betöltő ablak" sem jelent meg, majd leállt). A megoldás az lett, hogy:

Vezérlőpult\Biztonsági mentés és visszaállítás\A Windows javítása a rendszer-visszaállítás használatával\Másik visszaállítási pont kiválasztása

Itt kiválasztod azt az időpontot, amikor emlékeid szerint még működött minden, s visszaállítod azt az állapotot. Amikor reboot megvolt, amilyen gyorsan csak tudsz, ide mész:

Vezérlőpult\Windows Update\Beállítások és itt Beállítások módosítása\Frissitések keresése, de én döntöm el, mikor telepítem azokat kiválasztása, majd OK.

Gyanítom, az adatbázisod nem lesz meg, de legalább fut a HM és a Postgres (legalábbis nekem így sikerült életre keltenem). Próbáld futtatni, s kiderül, kell-e Postgres-t újraraknod.

Ha neked azóta sikerült más módon megoldanod, írd le, légy szíves. Ha még nem, akkor sok sikert!

Üdv,
Gábor
(1.0-s felhasználó és fórumozó)

Élő ügyfélszolgálat