Nekem is meghalt a postgre.
Vegig probaltam nagyon sok dolgot, nem sikerult megoldast talalnom. (2 napja minden mukodott rendesen, csak 3 update kerult fol a gepre).
Nekem is meghalt a postgre.
Vegig probaltam nagyon sok dolgot, nem sikerult megoldast talalnom. (2 napja minden mukodott rendesen, csak 3 update kerult fol a gepre).
ha jól gondolom ugyanaz a problémánk. 2 napot csesztem el rá ,de meglett a Vistás megoldás.
SOLUTION to PostgreSQL problem caused by Microsoft Windows auto update - Holdem Manager Forums
sziasztok
az útmutató szerint próbálja egyik ismerősöm feltenni postgrest de a 7. kép után azt a hibaüzit írja ki " data directory error " és " the specified data directory is not empty "
" if you have an exiting database with the same major version number,you do not need to intialize a database cluster
you have an exiting database with a different major version you need to backup your old database and creat a new one"
már volt fent egyszer postgres de le lett szedve (uninstall)
mi lehet a probléma?
nekem minden ment pöccre , több gépen is..
az útmutató --> Holdem Manager Tutotorial & FAQ
Szia!
Meg kéne nézni, hogy sikeres volt-e az uninstall (üres-e a könyvtár pl), ugyanis uninstallnál van olyan lehetőség, hogy a beállítások és az adatok maradnak, lehet, ezt látja a installer. Az is érdekes, hogy esetleg fut-e a taszkok között (taskmanager v. feladatkezelő) postgres.exe, ha igen, szintén rossz volt az uninstall. Az is érdekes, hogy a szolgáltatások között van-e PosgresSQL, ami esetleg fut is? De én az elsőre tippelnék...
Ha jól emléxem vhol olvastam, hogy a data/pg_log könyvtárat ki lehet törölni! Megerősítene vki? (már majdnem 4gb, ha nem kell törölném)
már install közben írja ki: "User 'postgres' could be created: Te user ccount already exists!"
mit csináljak? ki kéne törölnöm valamit valahonnan?
ha más nevet írok oda, akkor azt írja, hogy a fíóknevek nincsenek összeegyeztetve a biztonsági kódokkal - ezt már magyarul.
már install közben írja ki: "User 'postgres' could be created: Te user ccount already exists!"
mit csináljak? ki kéne törölnöm valamit valahonnan?
ha más nevet írok oda, akkor azt írja, hogy a fíóknevek nincsenek összeegyeztetve a biztonsági kódokkal - ezt már magyarul.
kösz!
valamiért értlhetetlen móndon megoldódott... valószínűleg csináltam valamit, de még nem tudom, mit, de sikeresen lefutott az install. ennek ellenére a HM-t még nem sikerült elindítani, úgyhogy most "rohanon" a HM topicba továbbrinyálni :).
még egyszer köszönöm a segítséget!
Windows 7-re szeretném feltelpíteni, de mindig ez a kép fogad miután adok jelszót.