Felvillan...most megnéztem.Majd azonnal a "program működése leállt" című szívmelengető üzenetet írja ki.sztd?
Sziasztok!
Szeretném a Holdem Managert használni, mivel PT nem trackeli a termem handjeit újabban. Tehát már psql van fent, ami működik is a PT-vel, de én HM-el szeretném mostantól használni és a HM rohadtul nem akar kapcsolódni a már meglévő serverhez.
A részletes (szájbarágós) megoldást, segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
Szeretném a Holdem Managert használni, mivel PT nem trackeli a termem handjeit újabban. Tehát már psql van fent, ami működik is a PT-vel, de én HM-el szeretném mostantól használni és a HM rohadtul nem akar kapcsolódni a már meglévő serverhez.
A részletes (szájbarágós) megoldást, segítséget előre is köszönöm.
Nem értem. Töröljem a meglévő szervert a pgadminba, és hozzak létre egy újat? Mindezeket (ha így kell) milyen beállításokkal tegyem? Amúgy a PT3 export fájlját be tudom importáltatni HM-el?
Választ előre is köszönöm.
Nem értem. Töröljem a meglévő szervert a pgadminba, és hozzak létre egy újat? Mindezeket (ha így kell) milyen beállításokkal tegyem? Amúgy a PT3 export fájlját be tudom importáltatni HM-el?
Választ előre is köszönöm.
Magyar nyelvű windows 7-en a 'Secondary Logon' szolgáltatást, hogy tudom bekapcsolni?
Szerk. Sikerült elindítani... ha valakinek nem menne: Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Szolgáltatások -> Másodlagos bejelentkezés, indítás.
kajakra beszarok mostmár
a PostgreSQL 8.2.x összes verzióját leszedtem.
Rámegyek install: "nem lehet megnyitni.A fájl vagy nem létezik vagy nincs jogosultsága hozzá."
Hát komolyan beszarok neki.
Valami ötlet,hogy esetleg másik verziót szedjek le vagy mit csináljak?:S
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van hogy nem tudom elindítani a szervert.
Volt egy netproblémám és amiután ez megjavult azta nem indul el.
az adatbázishoz hozzá tudtam connectálni, de a start service nem megy.
a cmd ablak olyan gyorsan bezáródik hogy nem is tudom elolvasni
a szerver logjából meg ezt látom:
FATAL no pg_hba.conf entry for host "::1", user:x", database:y",SSL off
nekem a szerver alatt két adatbázisom van:
postgres
PT 3
akkor most nem értem hogy melyikkel van gond
Előre is köszönöm a segítséget.
Nekem olyan problémám van, hogy újrainstálláskor a jelszót nem fogadja el. Hogyan tudok új jelszót megadni?
Köszi, a segítséget.
találkozott már valaki ilyennel? (csatolva)
win7-re nagy nehezen felgyűrtem a postgresql-t és ezt csinálja...
user/pass tuti jó, mert amikor más passt próbálok, akkor azt írja nem jó az user/pass :D
ötlet?