Póker Fórum Archívum > Szoftverek > "Érdekes" dolgok IPN networkon (Pokerheaven) szoftverfrissítés után

attiati
Válasz Roleks kommentjére
2010. jún. 16. 11:07

A legtöbb teremben 1000éve így működik ez.

Én egy teremre sem emlékszem, ahol 5-6 óra elteltével is csak ugyanazzal az összeggel lehetne beülni. Aszem olyanra se láttam példát, hogy normál asztalon 150-250-350...bb-re tudnék visszatölteni. Lehet, hogy bosson így a normális :)

Valetudox
Válasz Roleks kommentjére
2010. jún. 16. 11:12

A legtöbb teremben 1000éve így működik ez.

Ne vicceljel mar.

Hol lehet ujratolteni 100bb felett (100bb beulos asztalon)?

Hol van olyan, hogy reggel jatszom egy asztalon majd este is csak annyival enged beulni amennyivel reggel kiultem?

Fity-isz
Válasz Valetudox kommentjére
2010. jún. 16. 11:25

Biztos valami frissítésgebasz, szólj a suppnak, és nemsoká megy az újabb frissítés, ha meg nem történt már most.

OldRknight
Válasz Fity-isz kommentjére
2010. jún. 16. 11:33

Biztos valami frissítésgebasz, szólj a suppnak, és nemsoká megy az újabb frissítés, ha meg nem történt már most.

Írtam nekik.

zend
Válasz OldRknight kommentjére
2010. jún. 16. 11:53

Más írta hogy neki amolyan ongames módra,az asztaltól való kilépés vagy kidobás:) után nem minden pénzt írt vissza a számlájára.Nem árt ha erre is figyeltek.

OldRknight
Válasz zend kommentjére
2010. jún. 16. 15:33

Support elismerte hogy tényleg hiányzik pénz ami nem íródott jóvá.

Az újratöltés gondra meg jött a frissítés. De igen "mindenhol így van ezer éve"------->LOL

dr.drogba
2010. jún. 16. 16:54

Szia Old.
Nálam az asztalok eltünése mergy folyamatosan.1X csak gondol egyet azt kidob mkit. Remélem erre is lesz megoldás,mert ez is csak a frissités óta van.

Romsy
2010. jún. 16. 16:57

Support elismerte hogy tényleg hiányzik pénz ami nem íródott jóvá.

Az újratöltés gondra meg jött a frissítés. De igen "mindenhol így van ezer éve"------->LOL

azért sincs így ezer éve, mert nincs ezer éve online texasi fogó XD

OldRknight
Válasz dr.drogba kommentjére
2010. jún. 16. 16:58

Szia Old.
Nálam az asztalok eltünése mergy folyamatosan.1X csak gondol egyet azt kidob mkit. Remélem erre is lesz megoldás,mert ez is csak a frissités óta van.

Nekem is van ez és már nagyon régóta. Csomószor szoltam már meg gondolom rajtam kívül rengetegen de nemnagyon foglalkoznak vele:(

Roleks
Válasz Valetudox kommentjére
2010. jún. 16. 17:19

Ne vicceljel mar.

Hol lehet ujratolteni 100bb felett (100bb beulos asztalon)?

Hol van olyan, hogy reggel jatszom egy asztalon majd este is csak annyival enged beulni amennyivel reggel kiultem?

Én nem ezt mondtam! Hanem, hogy sok teremben ha felállsz az asztaltól ugyanahoz az asztalhoz x ideig csak azzal az összeggel tudsz visszaülni amivel távoztál. de azt nem írtátok, hogy 5-6 óráig omg :)

Élő ügyfélszolgálat