Ez hihetetlen fos 15 perc alatt 5 asztalom tünt el!
A filterre ha rákantittok minden eltünik továbbra is.
Remélem mihamarabb érszreveszik magukat, hogy ez az update egy nagy szar!
Tudja valaki miért frissítettek, volt valami újítás ( azon kívül hogy újra max beülőt hoz fel automatikusan) ?
"Másik hogy a trackerben nyert összeghez képest a teremben szereplő összeg több mint egy beülővel kevesebb."
Játszol eurós és dolláros asztalokon is ? A Holdem nem tökéletesen konvertálja lehet ott van a bibi..
Valami nagy gáz lehet mert előbb hívtak fel hogy emlékszem e pontosan hogy tűnt el a pénz, meg melyik asztalon. Meg hogy tapasztaltam e korábban is hasonlót. De most hogy írtad asszem egy asztaleltűnés volt este lehet akkor ragadt benn a pénz.
Filter nálam működik.
hát én tegnap zavartalanul játszottam csokin 8asztalon+hud-al.
edit: ja hülye vagyok :D csak heavenen van ez...
storno
"Másik hogy a trackerben nyert összeghez képest a teremben szereplő összeg több mint egy beülővel kevesebb."
Játszol eurós és dolláros asztalokon is ? A Holdem nem tökéletesen konvertálja lehet ott van a bibi..
Vazze,NEm hiszem el,most hagytam abba,nekem is hiányzik 2beülö kb.
Live supportal beszéltél vagy emailt irtál?
Vazze,NEm hiszem el,most hagytam abba,nekem is hiányzik 2beülö kb.
Live supportal beszéltél vagy emailt irtál?
Este nekem is hiányzott 1 BL a sessiön végén, de már nem volt erőm írni a live chaten ( nem is tudom vannak e non-stop).
Nagyon remélem hogy visszakerül az egyenlegre mire haza érek.
Hihetetlenül elk**ták ezt a szoftver frissítést!
Nem jól álltok hozzá a szoftverhez. A fejlesztést átvette a cég online kaszinó fejlesztő részlege és 15,34% eséllyel kiülésnél elveszik minden ember pénze az asztalnál. Pontosabban egy, a boss menedzsmentje által megnyerhető jackpot alapba kerül, ahonnan a fent említett csoport 2 havonta egy titkos képlet alapján számolt %-os megoszlásban megkapja.
Nah ma reggel nekem is előjött a probléma, PT szerint 33 euro nem került vissza a számlára vártam délig majd live chat.Kérdezett mindent, aztán nagy nehezen kinyögte hogy lát 25 eurót beragadva és mihelyst lehet jóváírja.
Aztán csak rákérdeztem.
you: is this some kind of problem with the software update?
Toby: Yes basically
Toby: We've had one or two players with similar issues.
Toby: Promise we're working on it
Nekem azért nem úgy tűnik, hogy csak 1-2 játékosnak van ez a problémája.