Póker Fórum Archívum > Szoftverek > "Érdekes" dolgok IPN networkon (Pokerheaven) szoftverfrissítés után

OldRknight
Válasz Roleks kommentjére
2010. jún. 16. 17:35

Én nem ezt mondtam! Hanem, hogy sok teremben ha felállsz az asztaltól ugyanahoz az asztalhoz x ideig csak azzal az összeggel tudsz visszaülni amivel távoztál. de azt nem írtátok, hogy 5-6 óráig omg :)

Az első bejegyzésben írtam hogy 6 körül ültem ki aztán éjfél előtt nem sokkal be. Az mennyi idő szerinted?

zozi007
Válasz OldRknight kommentjére
2010. jún. 16. 19:01

Sajna én is tapasztalom hogy az asztal eltünések újra megjelentek!
Vissza töltéssel eddig nem volt gondom, viszont a filterrel igen ! Nem működik, bármit is állítok be!
Másnál ez nem jelentkezett?

OldRknight
Válasz zozi007 kommentjére
2010. jún. 16. 19:06

Sajna én is tapasztalom hogy az asztal eltünések újra megjelentek!
Vissza töltéssel eddig nem volt gondom, viszont a filterrel igen ! Nem működik, bármit is állítok be!
Másnál ez nem jelentkezett?

Valami nagy gáz lehet mert előbb hívtak fel hogy emlékszem e pontosan hogy tűnt el a pénz, meg melyik asztalon. Meg hogy tapasztaltam e korábban is hasonlót. De most hogy írtad asszem egy asztaleltűnés volt este lehet akkor ragadt benn a pénz.

Filter nálam működik.

Valetudox
2010. jún. 16. 19:26

Én nem ezt mondtam! Hanem, hogy sok teremben ha felállsz az asztaltól ugyanahoz az asztalhoz x ideig csak azzal az összeggel tudsz visszaülni amivel távoztál. de azt nem írtátok, hogy 5-6 óráig omg :)

Valoszinuleg a szovegertesed eleg gyenge. Olvasd ujra amire reagaltal es akkor meglatod, hogy hol hibaztal.

csel-s
Válasz Valetudox kommentjére
2010. jún. 16. 19:48

jaja több helyről is hallottam h a mostani sw igen gáz lett, egyre rosszabb a soft:D

a pénzeltűnésről is olvastam más fórumokon
én még nem próbáltam ki a softot

Roleks
Válasz Valetudox kommentjére
2010. jún. 16. 20:04

Valoszinuleg a szovegertesed eleg gyenge. Olvasd ujra amire reagaltal es akkor meglatod, hogy hol hibaztal.

Csak futólag olvastam, nem vagyok érintett. A te szövegértésed se túl erős. Olvasd újra amire reagaltal es akkor meglatod, hogy hol hibáztál.

zozi007
2010. jún. 16. 20:19

Ez hihetetlen fos 15 perc alatt 5 asztalom tünt el!
A filterre ha rákantittok minden eltünik továbbra is.
Remélem mihamarabb érszreveszik magukat, hogy ez az update egy nagy szar!
Tudja valaki miért frissítettek, volt valami újítás ( azon kívül hogy újra max beülőt hoz fel automatikusan) ?

zend
Válasz zozi007 kommentjére
2010. jún. 16. 21:21

Ez hihetetlen fos 15 perc alatt 5 asztalom tünt el!
A filterre ha rákantittok minden eltünik továbbra is.
Remélem mihamarabb érszreveszik magukat, hogy ez az update egy nagy szar!
Tudja valaki miért frissítettek, volt valami újítás ( azon kívül hogy újra max beülőt hoz fel automatikusan) ?

Szerintem beleraktak egy fishszűrőt is az új soft-ba,mert az asztalok is totál trágyák voltak.:D

tentaculata
Válasz zend kommentjére
2010. jún. 16. 21:27

Lehet ongames bagázs átvette a szoftver tervezését :(

dr.drogba
Válasz tentaculata kommentjére
2010. jún. 17. 8:30

Megnyitom az elsö asztalt,1perc és az asztal sehol.....
Hihetetlen,hogy 1 nap alatt semmit nem csináltak.

Élő ügyfélszolgálat