Én nem ezt mondtam! Hanem, hogy sok teremben ha felállsz az asztaltól ugyanahoz az asztalhoz x ideig csak azzal az összeggel tudsz visszaülni amivel távoztál. de azt nem írtátok, hogy 5-6 óráig omg :)
Sajna én is tapasztalom hogy az asztal eltünések újra megjelentek!
Vissza töltéssel eddig nem volt gondom, viszont a filterrel igen ! Nem működik, bármit is állítok be!
Másnál ez nem jelentkezett?
Sajna én is tapasztalom hogy az asztal eltünések újra megjelentek!
Vissza töltéssel eddig nem volt gondom, viszont a filterrel igen ! Nem működik, bármit is állítok be!
Másnál ez nem jelentkezett?
Én nem ezt mondtam! Hanem, hogy sok teremben ha felállsz az asztaltól ugyanahoz az asztalhoz x ideig csak azzal az összeggel tudsz visszaülni amivel távoztál. de azt nem írtátok, hogy 5-6 óráig omg :)
jaja több helyről is hallottam h a mostani sw igen gáz lett, egyre rosszabb a soft:D
a pénzeltűnésről is olvastam más fórumokon
én még nem próbáltam ki a softot
Valoszinuleg a szovegertesed eleg gyenge. Olvasd ujra amire reagaltal es akkor meglatod, hogy hol hibaztal.
Ez hihetetlen fos 15 perc alatt 5 asztalom tünt el!
A filterre ha rákantittok minden eltünik továbbra is.
Remélem mihamarabb érszreveszik magukat, hogy ez az update egy nagy szar!
Tudja valaki miért frissítettek, volt valami újítás ( azon kívül hogy újra max beülőt hoz fel automatikusan) ?
Ez hihetetlen fos 15 perc alatt 5 asztalom tünt el!
A filterre ha rákantittok minden eltünik továbbra is.
Remélem mihamarabb érszreveszik magukat, hogy ez az update egy nagy szar!
Tudja valaki miért frissítettek, volt valami újítás ( azon kívül hogy újra max beülőt hoz fel automatikusan) ?
Lehet ongames bagázs átvette a szoftver tervezését :(
Megnyitom az elsö asztalt,1perc és az asztal sehol.....
Hihetetlen,hogy 1 nap alatt semmit nem csináltak.