TableScanner
Sziasztok!
Bizonyara többen hasznaljatok már, én most először próbáltam ki az Everesten.
Milyen tippeket, trükköket, módszereket hasznaltok? Pl. olvastam asszem atishnál, hogy ő valamilyen pontozasi rendszert alakitott ki. Ilyesmikre gondolok. Ha majd jobban belemélyedtem, akkor en is irok pár dolgot a tapasztalataimrol, addig is ha van valami bevalt modszeretek, ne tartsátok vissza :).
Ui.: remélem még nincs ilyen topic, ha megis, akkor bocs.
Ehhez miért nem jó a holdem manager pro licence? Még 65 $-ban kerül ez a plusz alkalmazás? Mert azt a kódot, amit az akademiatól kaptam, és amivel a holdem managert aktíváltam, nem fogadja el...
mostanában tervezem ennek megvételét, tudom, h láma kérdés, de aki már használja a holdem manager-t és annak ezt az alprogramját az írhatna pár sorban némi infót, h a gyakorlatban mennyire tette jobbá az asztalválasztást:)
mostanában tervezem ennek megvételét, tudom, h láma kérdés, de aki már használja a holdem manager-t és annak ezt az alprogramját az írhatna pár sorban némi infót, h a gyakorlatban mennyire tette jobbá az asztalválasztást:)
nekem ez vmiért nem működik, ha rámegyek a scanre azt írja h nem találja a pokerstars lobbyt, vagy hasonló, pedig be vagyok jelentkezve.
nekem ez vmiért nem működik, ha rámegyek a scanre azt írja h nem találja a pokerstars lobbyt, vagy hasonló, pedig be vagyok jelentkezve.
ezek a beállítások, igazából hozzá se nyultam, de pl nem értem ezt a server sideot miért nem lehet kiválasztani, szürke.
ja és win7em van, lehet ez probléma?
ezek a beállítások, igazából hozzá se nyultam, de pl nem értem ezt a server sideot miért nem lehet kiválasztani, szürke.