Én egyetlen dolgot nem értek. Ez a piac a kezdődő szabályozások előtt hatalmas volt. Most már egyre zsugorodik, de egyszer nem hallottam azt, hogy a termek a saját és játékosok érdekében KÖZÖSEN az asztalra csaptak volna. Mindig csak jó szolga módjára alkalmazkodtak és egy a játékosok felé irányított bocsánatkérő levélen kívül többre nem jutottak. Pedig elvileg hatalmas pénzösszegek forognak, és ahol pénz van ott lobbinak is kell lennie. És ez mégsem látszik semennyire sem. Egyszerűen ahol kizavarják őket onnan lapos farokkal kikullognak. Ez azért dühítő. Pedig egy sok teremből álló lobbicsoport biztosan más tárgyalópozícióban lenne.
USA-ban volt azért lobbizás bőven..
Európa összességében nagy piac, viszont igy hogy minden ország külön-külön más időben nyújtja be a "legalizációs" javaslatait, így szétszabdalva már kis piacokról van szó, és nem foglalkoznak vele szerintem, mivel nem mint globál EU lépett fel, hanem mint tagállamok, emiatt inkább legyintenek, és elfogadják a feltételeket.
nem látok más "normális" opciót azon kívül h. a termeket adóztassák meg, vbármi más faszság lesz, bérlünk egy külföldi szervert x ezer forintért aztán szevasz Magyarország...
USA-ban volt azért lobbizás bőven..
Európa összességében nagy piac, viszont igy hogy minden ország külön-külön más időben nyújtja be a "legalizációs" javaslatait, így szétszabdalva már kis piacokról van szó, és nem foglalkoznak vele szerintem, mivel nem mint globál EU lépett fel, hanem mint tagállamok, emiatt inkább legyintenek, és elfogadják a feltételeket.
Én egyetlen dolgot nem értek. Ez a piac a kezdődő szabályozások előtt hatalmas volt. Most már egyre zsugorodik, de egyszer nem hallottam azt, hogy a termek a saját és játékosok érdekében KÖZÖSEN az asztalra csaptak volna. Mindig csak jó szolga módjára alkalmazkodtak és egy a játékosok felé irányított bocsánatkérő levélen kívül többre nem jutottak. Pedig elvileg hatalmas pénzösszegek forognak, és ahol pénz van ott lobbinak is kell lennie. És ez mégsem látszik semennyire sem.
Ma mar sokan le se forditjak az oldalaikat magyarra es egy szo sem esik a magyar piacban rejlo lehetosegekrol.
egyébként tök jó, hoyg rendszeresen előkerül a téma, megy a szájkaraté, hoyg mennyi az annyi, meg hogy suttyóság-e vagy nem meg stb. csak az az apró probléma, hogy alapból nem tudod igazolni, hogy honnan van a lovetta.
Az, hogy nem tudsz rola, nem jelenti azt, hogy nem letezik. Nem feltetlenul osszefogas szinten, de a pokerstars rendszeresen eljuttatja a velemenyet a megfelelo helyekre. Tudok egy kozos tanacskozasrol is EU szinten, ahol a piac szereploi is megosztjak a velemenyuket. A pokerakademiahoz ezeknek a hireknek a jelentos resze nem jut el, de a megfelelo kulfoldi oldalakon attol meg olvashato.
Nemzetkozi szinten valos problema a csokkenes, de sok pozitiv elojel van.
Magyarorszagon nem hallunk a piaci szereplokrol, mert a legtobb teremnek az az erdeke, hogy a szurke zona minel tovabb fennmaradjon, mert a profitjat nem szeretne meg egy tenyezovel csokkenteni.
Azt viszont nem ertem, hogy a magyarok szerepe miert vesztett sokat a jelentosegebol. 2008-2009-ben meg rengetegen a magyar piacrol beszeltek, arrol, hogy mekkora lehetosegek vannak ebben az orszagban stb. Ma mar sokan le se forditjak az oldalaikat magyarra es egy szo sem esik a magyar piacban rejlo lehetosegekrol.
egyébként tök jó, hoyg rendszeresen előkerül a téma, megy a szájkaraté, hoyg mennyi az annyi, meg hogy suttyóság-e vagy nem meg stb. csak az az apró probléma, hogy alapból nem tudod igazolni, hogy honnan van a lovetta.