Ez a blokkolási bírság nem az internetszolgáltatóknak szól? Mert ha igen akkor ők simán blokkolják, nem fogják itt húzni fellebezéssel meg mindennel vagy esetleges büntetést kockáztatni. Nekik kb. mindegy, hogy az adott személy fel-e tud menni a póker oldalra vagy nem. Mivel ezek az oldalak az internetet használók nagyon kis százalékát érdeklik, ráadásul ha a többi szolgáltató is blokkolja akkor még hátrányba se kerül a piacon.
Az adózás a tiszta játékbevétel 20%-a (kéthetente fizetendő, ami azért arra utal, hogy a NAV nem nagyon bízik a szervezőkben) plusz 2,5% felügyeleti díj
Van aki tervezi a költözést? Kéne ötlet...
Van aki tervezi a költözést? Kéne ötlet...
Szlovákia, de csak mert közel van.
Nos, én mindenesetre áprilisig a rollom oroszlánrészét kiköltöztetem PKR-ről, mert az a terem tuti nem fogja ezt megfizetni.
Ha csak PS marad, akkor megyek oda játszani. Sztem az tuti marad, nekik még így is megéri valszeg.
Annyi előnye van, hogy a legalizálással már lehet "emelt fővel" pókerezni, és kikerülünk a 22-es csapdájából, vagyis ha nem adózol, akkor adócsalásért b*nak meg, ha adózol, akkor meg azért, mert illegális online szerencsejátékból szerzett jövedelem után adózol.
Viszont ha csak 1-2 terem marad, akkor valóban csökken a verseny, és sokkal kevesebb promóció lesz magyar játékosok számára, ami komoly bevételkiesést jelent majd. :(
Olyan létezik, hogy vpn(megkerülve a szolgáltatót, aki blokkol), de mégis azt lássa a terem, hogy Mo.-ról lépek be?
Tudok ajánlani egy remek lakóparkot:
In pictures: Slum life of Roma kids from Lunik IX in Slovakia | Demotix.com
Nincs lakbér, rezsi, közös költség, kiváló a lakóközösség és a közbiztonság.
És egy pippantás is megvan 3000-ből szerintem. :D
LooooL, a képeket elnézve annyiból egy hónapra megvan.