Szükségletet éreztél hogy 3 oldalt bemásolj? Szerencsére a linket is megtaláltad :)
Itt a legfrissebb cikk a szabályozásról:
A kormány megadóztatja az online szerencsejátékokat (2.) | PORTFOLIO.HU
Itt a legfrissebb cikk a szabályozásról:
A kormány megadóztatja az online szerencsejátékokat (2.) | PORTFOLIO.HU
Mindenhol mást olvasok.Most ez a 100milla öt évre szól vagy évente?
Nagyon nem mindegy.
Amugy csodálom,hogy semelyik nagy pokeroldalon nem találok egy cikket erröl!!
Nagyon nem mindegy.
Nagyon nem mindegy.
látom senki nem fogja, hogy nem az X millán van ahangsúly, hanem hoyg a %okat miből kérnék pontosan.
Vita alakult ki itt, hogy hány teremnek fogja megérni a magyar engedélyt kiváltani. Már csak számolni nem számoltatok.
Évi 100 millió FT (utolsó cikkből ez jön le, és egyébként is számoljunk a pesszimista változattal) az 200 HUF/USD árfolyamon 500000 $, ez havi 41667 $. Ebből következőleg ahol ennek kb. a duplája keletkezik, azok szinte biztosan kérnek licencet. Én keveset játszom és így termelek a teremnek 500-700$ rake-et, ami azt jelenti, hogy 200 ilyen játékos esetén már megéri a licenc. Itt kerül képbe az a kérdés, hogy termek vagy hálózatok kapnak licencet és hogy hol van ennyi magyar játékos a PS-on kívül.
Ja és ez az egész elég pesszimista számokon alapul.
Tudom,h sokaknak nem tetszik amit mondani fogok, de ennek is van alapja. Csak pár akármilyen sok rake-t termelő játékos miatt nem fog licenszt vásárolni egy terem sem. Mert ugyan úgy ahogy Pestre jön pár pro játszani, ugyanígy innenis leléphetnek más országba, nem is kell messzire menni. Ami miatt viszont igen, az a sok meglévő hobbysta vagy sok új belépő játkos.
Ennek a törvénytervezetnek a gyenge pontja sztem a max 500K Huf pénzbírság a szolgáltatók felé, hiába,h többször is kiszabható, mégis hányszor egy év alatt? Ezerszer, százszor? Nyilván nem. Csak mire egy levél kiér a címzetthez lehet két hét. Ha azt megtámadják, fellebbeznek stb, szépen ellehet húzni az időt. Tutira nem mindegy egy nagy teremnek sem,h kidobálgasson 100 misiket csakúgy, plusz szerverekkel variálni, nav hozzáférés stb.
Kíváncsi vagyok mi lesz.