Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

lecso10
Válasz Dj69k kommentjére
2013. márc. 13. 18:29

Én csajoknak két dolgot szoktam:
-vakvezető kutyákat képzek ki vagy részmunkaidős hullamosó vagyok :D

Van egy haverom aki régen szórakozóhelyen mindig azt nyomta a csajoknak ha rákérdeztek,h vonatkerék kopogtató.
Először kiröhögte mind, erre ő direkt olyan fejet vágott,h megsajnálják ezért. Utána persze elárulta,h faterja jól menő ügyvéd, igazából ő is tele van, élvezi az életet, és csak azért mondja ezt ismerkedéskor a csajoknak elsőre,h kiszűrje azokat a csajokat akik csak a pénzre mennek.
Természetesen mire a csajok beleélték magukat, a beszélgetés végére elárulta,h a városban konkrétan melyik üzemben melós...
:D

möster
Válasz forexnub kommentjére
2013. márc. 13. 18:37

ha valaki megkérdezi mivel foglalkoztok akkor mi a legmegfelelőbb válasz?

online segítek a rászorultakon :)

NovaTerra
Válasz lecso10 kommentjére
2013. márc. 13. 20:57

Van egy haverom aki régen szórakozóhelyen mindig azt nyomta a csajoknak ha rákérdeztek,h vonatkerék kopogtató.
Először kiröhögte mind, erre ő direkt olyan fejet vágott,h megsajnálják ezért. Utána persze elárulta,h faterja jól menő ügyvéd, igazából ő is tele van, élvezi az életet, és csak azért mondja ezt ismerkedéskor a csajoknak elsőre,h kiszűrje azokat a csajokat akik csak a pénzre mennek.
Természetesen mire a csajok beleélték magukat, a beszélgetés végére elárulta,h a városban konkrétan melyik üzemben melós...

Dupla csavar. :)

Image

titcar
2013. márc. 13. 21:19

A kedvencem a "És, szoktál nyerni is?" kérdés.
Ezért írtam,h nem is szabad részletekbe menően megpróbálni magyarázni sem,m csak kinyírnak.

-és akkor ebből élsz?
-igen.
-és pluszban vagy összességében?
-???

lecso10
Válasz titcar kommentjére
2013. márc. 16. 20:59
Holdenper
2013. márc. 17. 7:08

Én a tengeri szállítmányozásban dolgozom (shippelem az sngket)

GStealer
Válasz netfalo kommentjére
2013. ápr. 14. 22:53

Azóta tudunk valami újat, vagy egyszer csak a nyakunkba szakad a szabályzás? :D

lecso10
Válasz GStealer kommentjére
2013. ápr. 17. 6:26

Azóta tudunk valami újat, vagy egyszer csak a nyakunkba szakad a szabályzás? :D

Szerintem semmi nem lesz ebből ebben az évben biztosan.

ftmatg
2013. ápr. 17. 18:07
möster
Válasz netfalo kommentjére
2013. ápr. 17. 18:22

A január 15-én benyújtott tervezet véleményezési határideje elvileg a napokban lett volna, de rossz hír az erre váróknak, hogy az a folyamat vissza lett vonva, és 2013 február 8-i dátummal változtatás nélkül újra be lett adva a tervezet, aminél ezúttal már május 13-a véleményezési határidő.

nyilván májusra már jó lesz:))

Élő ügyfélszolgálat