Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

soux
Válasz cincinatus kommentjére
2013. ápr. 23. 1:15

20 % + 2,5 % + 100 millió Ft/év... Én kicsit soknak érzem :( Nyilván az se véletlen hogy a Bwin-Party meg hivatalosan kivonul, tehát valószínű ők is sokallták. Már pedig ha nekik sok, akkor a kisebb termek tuti nem fogják tudni kifizetni...

Pedig most én is nagymami pici platinumstarja vagyok.:)) Viccet félre téve mennyi raket termelhetnek vajon a magyar regek, hogy az meg is érje az oldalnak:confused: Viszont az tetszik, hogy mentesülnénk az SZJA alól. Ezzel párhuzamban remélem nem fogják b@sztatni a rakebacket.

NovaTerra
Válasz cincinatus kommentjére
2013. ápr. 23. 1:25

20 % + 2,5 % + 100 millió Ft/év... Én kicsit soknak érzem :( Nyilván az se véletlen hogy a Bwin-Party meg hivatalosan kivonul, tehát valószínű ők is sokallták. Már pedig ha nekik sok, akkor a kisebb termek tuti nem fogják tudni kifizetni...

1. Bwin -Pary kivonulásról semmi hivatalos nincs. Ettől függetlenül persze lehet igaz.

2. Az akadémia felsorolt 17 országot. Logikus, hogy a magyar szabályozás miatt még plusz tizenhat országból kivonulnak.

Sindu
Válasz soux kommentjére
2013. ápr. 23. 1:27

A hír nem teljesen új. Ha visszaolvasol a topicban, megtalálod az ehhez kapcsolódó spekulációt, felgyülemlett 20 oldalnyi.

https://poker-akademia.com/vBulletin/toervenyi-hatter/13486-az-online-szerencsejatek-szabalyozasa-magyarorszagon-133.html

pokerlady
Válasz netfalo kommentjére
2013. ápr. 23. 1:49

Milyen országba érdemes költözni ahol nincs ilyen idióta pókertörvény? Ha valaki esetleg válaszolna a kérdésemre akkor olyan országokra lennék kíváncsi ahol nem kimagaslóan magasak a költségek..

NovaTerra
Válasz pokerlady kommentjére
2013. ápr. 23. 1:55

Milyen országba érdemes költözni ahol nincs ilyen idióta pókertörvény? Ha valaki esetleg válaszolna a kérdésemre akkor olyan országokra lennék kíváncsi ahol nem kimagaslóan magasak a költségek..

Olyan országba, ahol nem kell adóznod utána. Várj, ilyen Mo. is. :)

A termek a lényegesek jelen helyzetben. Hogy ők, hogy reagálnak erre.

Matt Coburn
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. ápr. 23. 2:05

Olyan országba, ahol nem kell adóznod utána. Várj, ilyen Mo. is. :)

A termek a lényegesek jelen helyzetben. Hogy ők, hogy reagálnak erre.

Utána kellene nézni, hogy hasonló játékosállományú országok mennyit fizetnek, és hozzájuk képest durva vagy sem ez a 100 milla + 20%. Starsban biztos vagyok, egyedül azon aggódom, hogy a PKR-t gajra vágják. Nagyon szeretem azt a termet, ott lettem pókeres senkiből pókeres nagypofájú senki :-D, a lényeg hogy nagy nosztalgiával gondolok rá, és vissza szándékozom szivárogni majd.

zend
2013. ápr. 23. 2:14

Szépen megágyaztak az szjrt.-nek,kevés konkurenciája marad ha belép a pokipiacra.

Krono
Válasz zend kommentjére
2013. ápr. 23. 2:16

Szépen megágyaztak az szjrt.-nek,kevés konkurenciája marad ha belép a pokipiacra.

lol :)

Buytherest
2013. ápr. 23. 2:26

500k $ lol. frici ha pihen csinál 100k-t évente

esoember
Válasz Littlemage kommentjére
2013. ápr. 23. 7:33
Élő ügyfélszolgálat