Vicc az egész! Régen láttam egy riportot amiben arról kérdezték a parlament aulájában a képviselőket,h mennyibe kerül ma egy liter tej, és egy kg kenyér. Túlzás nélkül mondom,h nem tudták megmondani,h a 100Ft-hoz vagy az ezer Ft-hoz áll közelebb az áruk egyáltalán!
100-500 eFt-ig büntethető az internet szolgáltató, ha nem blokkolja pl a ps oldalát, ha az nem váltja meg a működéséhez a jogokat, és erre felszólítja a hatóság. Most komolyan, ha havonta kell az összes internetszolgáltatónak kifizetni az öt kilót, még akkor is bőven jobban jár bármelyik pókerrel foglalkozó vállalat. Ha meg csak a 3-4 legnagyobbnak, akkor meg bőven, ráadásul nem havonta kellene kifizetni a bírságokat.
Hozzáférés a szerverhez?! Mit képzelnek ezek, eszem megáll...
Még mindig roppant kedvezőek ezek a törvényi javaslatok. Minden teher az üzemeltető érinti + adómentes a nyeremény,mit akarunk még ?
Nem kell itt pánikolni, a Pokerstars/FTP 100% hogy marad+pár terem.A többi kis teremnek meg szépen good bye-t lehet integetni, engem nem nagyon érdekelnek :D
...elgondolkodtató a helyzet, nem kéne-e valamelyik dél-amerikai katonai juntától menekült státuszt kérni... :)
...elgondolkodtató a helyzet, nem kéne-e valamelyik dél-amerikai katonai juntától menekült státuszt kérni... :)
Remélhetőleg azért a legnagyobb oldalak maradnak és azok kifizetik a díjat, habár nem túl nagy piac Magyarország, elég rossz lenne, ha nem nagyon lehetne online pókerezni az országban, mondjuk várható volt, hogy egyszer megunja a kormány...
Még mindig roppant kedvezőek ezek a törvényi javaslatok. Minden teher az üzemeltető érinti + adómentes a nyeremény,mit akarunk még ?
Nem kell itt pánikolni, a Pokerstars/FTP 100% hogy marad+pár terem.A többi kis teremnek meg szépen good bye-t lehet integetni, engem nem nagyon érdekelnek :D
Ez szerintem egy nagyon is jó törvényjavaslat pár dolgot tisztáznék itt (amit már januárban kibeszéltünk de régen volt már az :D)
- a 100 millió/játéktípus az azt jelenti, hogy 100 millió/mindenféle kártyajáték (nem kell külön fizetni holdemért omaháért stb.)
- a magyarországi szerver nem azt jelenti hogy itt kell futnia az rng-nek hanem azt hogy játékosok adatait, pénzmozgásait kell tárolni Magyarországon (de ez sem kötelező asszem elég ha EU-s a szerver)
- a 2,5 %-os max 50 millió adóra 25% kedvezményt van ha az előző pontban említett adattároló szerver Mo-n van! (egy ilyen szerver felállítása egyáltalán nem nagy kunszt nem kell beszarni)
- nem lesz szegregáció
A 20% adó pedig európában átlagosnak mondható spanyolországban pl 25%, dániában 20% a brittek 15%-ot terveznek. A franciák másképp számolják az adót (minden pot 2%-a az adó, ha a kb. 5%-os átlagos rake-el számolunk akkor kb 40%-ra!!!! jön ki) és asszem ott még a játékosoknak is kell adót fizetniük.
Szóval egyenlőre úgy néz ki hogy annak a bizonyosnak a jó végén állunk.
Utána kellene nézni, hogy hasonló játékosállományú országok mennyit fizetnek, és hozzájuk képest durva vagy sem ez a 100 milla + 20%. Starsban biztos vagyok, egyedül azon aggódom, hogy a PKR-t gajra vágják. Nagyon szeretem azt a termet, ott lettem pókeres senkiből pókeres nagypofájú senki :-D, a lényeg hogy nagy nosztalgiával gondolok rá, és vissza szándékozom szivárogni majd.
Félek, hogy csak a PS marad a piacon. Remélem őszig még nem lép hatályba.
Ez szerintem egy nagyon is jó törvényjavaslat...
Engem igazán a szerverhez való hozzáférés izgat. Nem tudom van-e ilyen más országban.