Választásokat még megvárom, aztán ha ezek maradnak én megyek.
"ezek" maradnak nyugi, nincs konkurencia...
Szerintetek ezen múlik bármi is? Ha a másikok jönnek, akkor azonnal eltörlik ezt a törvényt, sőt még a Cereus-on ragadt pénzeket is kifizetik vagy mi?
Ez a kérdés szerintem pont teljesen független a pártszínektől, főleg, hogy mindenki dilettáns...
A fene megette már az egészet, csak legalább ne 2/3 legyen.
Szerintetek mennyi idő alatt veszi észre az EU ezt a kialakulni látszó potenciális monopol helyzetet?
Eddig ezeket büntették, és módosítást írtak elő.
ez elég kétélű dolog szerintem
A HVG-n pl. úgy kezdődik a cikk, hogy enged a kormány szerencsejáték ügyben...
Ez alapján talán van egy minimális esély arra, hogy ezt a 10-20 milliós díjat a koncessziós díj helyett vezessék be (nem vagyok jogász, az ilyen-olyan paragrafusok helyébe ez lép nem tudom miket jelentenek)
Ha viszont csak lutrira kérik ezt az összeget (hogy az illetékes egyáltalán a kezébe vegye a pályázatot, aztán vagy igen, vagy nem), utána meg 100 milla játéktipusonként, az tényleg a szabályozott keretek közti játék reményének végét jelenti...
Nem, ez valóban annyit tesz, hogy maga az engedély igénylés 10 millió forint(ami persze nem garantálja, hogy meg is kapod), a koncessziós díj változatlan. Ez tökre jutányos ár, nem? :D
Kis huncut trollok vannak ám a kormányban.Még egy tízest bevasalnának a semmiért :)) Legalább ez az összeg lejönne a koncessziós díjból.
Ha bármilyen kommunikáció lenne a kormány és potenciális szolgáltatók között a kormány egyetlen kérdése az lenne:
- Mi az az összeg, amit egészen biztos nem fizetnétek ki?
Igen, ez sajnos valóban annyit jelent, hogy 10 millióért bírálják el a kérelmet, ez annak a díja. Ezen felül van a koncessziós díj és az adó. Analóg példa az ingatlanvásárlás, ahol 6.600,- Ft az igazgatási szolgáltatási díj és a szerzett ingatlan értékének 4 %-a az illeték.
Ló**** jön itt csikánó nem csillag.:-))