2014. május ig majd eldöntik az okosak mi lesz, engem addig úgy sem érint mert adtam a ps nek egy 180 napos gondolkodási időt.
:)
Túl sokat szopatott a gép? Te is nemelgé vagy, akárcsak én?
Nem ma lesz terítéken a téma?
áááááá nem, csak nem volt kedvem tovább várni a hosszútávot. Nem voltam elég kitaró úgy gonoltam 4-5éves rövidtávon is nyerhetek
véletlenül sem benned lehetett a hiba ha 4-5 év alatt nem nyertél :)
véletlenül sem benned lehetett a hiba ha 4-5 év alatt nem nyertél :)
Van egy hosszabb terjedelmű cikk: Megjelent az online szerencsejátékról szóló törvény végrehajtási rendeletének tervezete
Mit gondoltok januártól lehet játszani vagy azért pár hónapig még úgyse történik semmi.
Van benne egy ilyen "Ez egyrészt kétes sikerű intézkedésnek ígérkezik, mert a felhasználók nyilván megtalálják majd a módot a kijátszására, ha nagyon akarják. Ráadásul eleve van olyan pókeroldal, amelynek a játékosai nem is böngészőből, hanem egy külön szoftverrel játszanak." vagyis a szolgáltató max a honlapot tudja blokkolni de a szoftvert nem? Illetve ha véletlenül mégis tudnák blokkolni valahogy akkor nem megoldható hogy bérelsz havi pár ezer Ft-ért egy szervert külföldön és oda telepíted a szoftvert és onnan tolod?
Van benne egy ilyen "Ez egyrészt kétes sikerű intézkedésnek ígérkezik, mert a felhasználók nyilván megtalálják majd a módot a kijátszására, ha nagyon akarják. Ráadásul eleve van olyan pókeroldal, amelynek a játékosai nem is böngészőből, hanem egy külön szoftverrel játszanak." vagyis a szolgáltató max a honlapot tudja blokkolni de a szoftvert nem? Illetve ha véletlenül mégis tudnák blokkolni valahogy akkor nem megoldható hogy bérelsz havi pár ezer Ft-ért egy szervert külföldön és oda telepíted a szoftvert és onnan tolod?
Van benne egy ilyen "Ez egyrészt kétes sikerű intézkedésnek ígérkezik, mert a felhasználók nyilván megtalálják majd a módot a kijátszására, ha nagyon akarják. Ráadásul eleve van olyan pókeroldal, amelynek a játékosai nem is böngészőből, hanem egy külön szoftverrel játszanak." vagyis a szolgáltató max a honlapot tudja blokkolni de a szoftvert nem?