Valaki tudja pontosan, hogy ez a tervezett blokkolás technikailag kivitelezhető, illetve pontosan mit blokkolnának, honlapot, szervert?
Valaki tudja pontosan, hogy ez a tervezett blokkolás technikailag kivitelezhető, illetve pontosan mit blokkolnának, honlapot, szervert?
Nyugi sracok, nem lesz gaz. Mindenre van megoldas. Van egy olyan mondas, h " Nincs rossz idojaras, csak rossz oltozek". Aki a pokerbol el, vegszukseglet esteen ugyis elfog koltozni mas orszagba vagy ha meglehet kerulni technikailag, akkor az is franko. Ti mitol tartotok egyebkent?
Nyilvan, egyebkent mindenkinek az lenne a celja h normalis(legalis) korulmenyek kozott lehessen jatszani 4-5 teremben
Oroszok is egy honlapot blokkoltak a sok közül és ott is csak egy szolgáltató. Kliens ugyanúgy megy. Ez a blokkolás inkább csak fenyegetés, kényszerítés, mint tényleges eszköz. Főleg, ha nem is tehetik meg, erről volt már egy hír itt a pa-n is.
Ha szerintetek sincs annak értelme, amit a kormány ez ügyben csinál, akkor mi a kormányzat célja? Úgyse tud monopol helyzetet teremteni, mert az EU előbb utóbb meggátolja. Vagy csak egyszerűen kretén fogalmatlanok, és azt se tudják mit csinálnak éppen?
Ha azt nem tudják megakadályozni, hogy a már letöltött kliens csatlakozzon a szerverhez, akkor nincs gáz. :)
Kertitorp: Nem nevezném őket fogalmatlanoknak, inkább csak kísérleteznek.
Legalizálják, hogy lehessen egy államit nyitni -> potenciális adóbevétel
100millás koncessziós díjat vezetnek be, hátha valamelyik megveszi -> potenciális adóbevétel
+ szankció kilátásba helyezése, hogy a koncesszió vételt motiválja / az ijedt játékosokat az állami oldal felé terelje.
Ha bejön, siker, ha nem, akkor újra próbálkoznak. Kb. ez van szerintem.
Meg ugye őket elsődlegesen a sportfogadás és kaszinó érdekli, nem a póker.
Ha szerintetek sincs annak értelme, amit a kormány ez ügyben csinál, akkor mi a kormányzat célja? Úgyse tud monopol helyzetet teremteni, mert az EU előbb utóbb meggátolja.
A MOL-t is próbálták monopol helyzetbe hozni, abból is büntetés lett.
2014. május ig majd eldöntik az okosak mi lesz, engem addig úgy sem érint mert adtam a ps nek egy 180 napos gondolkodási időt.
:)