Vagy újabban a jogalkotás áttért a közleményekben való szabályozásra? :))
cikk az origon
Megjelent az online szerencsejátékról szóló törvény végrehajtási rendeletének tervezete
Nem túl biztató.
A PS fizetni fog, akár fogadhatunk is!
Csak én egyedül CG nélkül termeltem nekeik $50K-t, pedig nyommer vagyok! :)) Még 9 hozzám hasonló nyommer, és meg is van a 100 milkó... vayg mennyi kell?!
Megjelent az online szerencsejátékról szóló törvény végrehajtási rendeletének tervezete
Nem túl biztató.
"vagy egyszerűen jobbnak látja, ha az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. végre elindított online üzletágának nem lesz konkurenciája. "
"Nemzeti" dohánybolt már van, az adóellenőrök lopnak a legtöbbet (haha amiről tudunk), ezek után SEMMI nem tud meglepni. SEMMI !!
Változott valami ? SEMMI
Csinálunk ezek ellen valamit ? SEMMIt
GL HF on real life
Van egy olyan érzésem, hogy a kormányzat még néhány kört le fog futni ez ügyben a következő kb egy évben, mire épkézláb dolog lesz ebből.
Van egy olyan érzésem, hogy a kormányzat még néhány kört le fog futni ez ügyben a következő kb egy évben, mire épkézláb dolog lesz ebből.
A kormány szempontjából nem előfeltétel hogy normálisan csinálják meg,bal**** módjára is megcsinálhatják rohamtempóban.Mert ha így el****kodják azzal meg a saját cégüket hozzák helyzetbe.
Én feljelentem a kormányt ha januártól nem tartják be a törvényeket!
A PS fizetni fog, akár fogadhatunk is!
Csak én egyedül CG nélkül termeltem nekeik $50K-t, pedig nyommer vagyok! :)) Még 9 hozzám hasonló nyommer, és meg is van a 100 milkó... vayg mennyi kell?!