Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Krono
Válasz Sambenez kommentjére
2013. dec. 7. 15:51

Vagy újabban a jogalkotás áttért a közleményekben való szabályozásra? :))

Pontosan.

esoember
Válasz Krono kommentjére
2013. dec. 7. 16:13
kry
Válasz netfalo kommentjére
2013. dec. 7. 16:17

A PS fizetni fog, akár fogadhatunk is!
Csak én egyedül CG nélkül termeltem nekeik $50K-t, pedig nyommer vagyok! :)) Még 9 hozzám hasonló nyommer, és meg is van a 100 milkó... vayg mennyi kell?!

Maxxxika
Válasz esoember kommentjére
2013. dec. 7. 16:20
chickenchireal
Válasz esoember kommentjére
2013. dec. 7. 16:26

"vagy egyszerűen jobbnak látja, ha az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. végre elindított online üzletágának nem lesz konkurenciája. "

"Nemzeti" dohánybolt már van, az adóellenőrök lopnak a legtöbbet (haha amiről tudunk), ezek után SEMMI nem tud meglepni. SEMMI !!

Változott valami ? SEMMI
Csinálunk ezek ellen valamit ? SEMMIt

GL HF on real life

kertitorp
Válasz netfalo kommentjére
2013. dec. 7. 17:17

Van egy olyan érzésem, hogy a kormányzat még néhány kört le fog futni ez ügyben a következő kb egy évben, mire épkézláb dolog lesz ebből.

Erwin
Válasz kertitorp kommentjére
2013. dec. 7. 17:35

Van egy olyan érzésem, hogy a kormányzat még néhány kört le fog futni ez ügyben a következő kb egy évben, mire épkézláb dolog lesz ebből.

Hát szerintem is, valaki szólt a kormánynak, hogy hé az online termeknél elég sok pénz pörög
amiből tudnátok valamennyit kiszedni, csak az nem esett le nekik, hogy azért ez nem olyan
egyszerű, hogy egyik napról a másikra jön nekik belőle pár százmillió, hanem ezt ennél sokkal jobban
meg kell tervezni, viszont a választások közeledtével ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak azért...
szóval nagyon csodálkoznék, hogyha a választásokig ezt meg tudnák normálisan csinálni.

zend
Válasz Erwin kommentjére
2013. dec. 7. 18:42

A kormány szempontjából nem előfeltétel hogy normálisan csinálják meg,bal**** módjára is megcsinálhatják rohamtempóban.Mert ha így el****kodják azzal meg a saját cégüket hozzák helyzetbe.

szarospatko
Válasz zend kommentjére
2013. dec. 7. 23:24

Én feljelentem a kormányt ha januártól nem tartják be a törvényeket!

Zsipali
Válasz kry kommentjére
2013. dec. 8. 0:01

A PS fizetni fog, akár fogadhatunk is!
Csak én egyedül CG nélkül termeltem nekeik $50K-t, pedig nyommer vagyok! :)) Még 9 hozzám hasonló nyommer, és meg is van a 100 milkó... vayg mennyi kell?!

En fogadok veled nagyobb osszegben hogy a jelenlegi keretek kozt NEM fog linszencert folyamodni.

Élő ügyfélszolgálat