Zolido
Válasz lecso10 kommentjére
2013. dec. 7. 12:24
A szolgáltatók sem fogják blokkolni az oldalakat, hanem kifizetik majd a max 500e Ft pénzbírságot.
Szerintem se. De ezért írtam hogyha véletlenül mégis akkor megoldás lehet e amit írtam. Más nem összedobjuk nekik a büntetésre valót :P
Bumbanas
Válasz Zolido kommentjére
2013. dec. 7. 13:54
Van benne egy ilyen "Ez egyrészt kétes sikerű intézkedésnek ígérkezik, mert a felhasználók nyilván megtalálják majd a módot a kijátszására, ha nagyon akarják. Ráadásul eleve van olyan pókeroldal, amelynek a játékosai nem is böngészőből, hanem egy külön szoftverrel játszanak." vagyis a szolgáltató max a honlapot tudja blokkolni de a szoftvert nem? Illetve ha véletlenül mégis tudnák blokkolni valahogy akkor nem megoldható hogy bérelsz havi pár ezer Ft-ért egy szervert külföldön és oda telepíted a szoftvert és onnan tolod?
Az igazi megoldás a vpn szerver:
VPN Server Locations (OpenVPN, L2TP, PPTP) - Hide My Ass!
Vannak pókersite-ok, amelyek tiltják ezek használatát (pl. ne lehessen usából játszani a tiltás ellenére), de nem egy nagy művészet egy saját szervert elhelyezni külföldön és akkor többen is tudják használni, a költségek is eloszlanak. Tiltani nyilván csak a nyilvános vpn-eket tudják, a privát szerveredet nem, hiszen nem is tudható, hogy az egy vpn szerver.
Krono
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. dec. 7. 13:57
Az igazi megoldás a vpn szerver:
VPN Server Locations (OpenVPN, L2TP, PPTP) - Hide My Ass!
Vannak pókersite-ok, amelyek tiltják ezek használatát (pl. ne lehessen usából játszani a tiltás ellenére), de nem egy nagy művészet egy saját szervert elhelyezni külföldön és akkor többen is tudják használni, a költségek is eloszlanak. Tiltani nyilván csak a nyilvános vpn-eket tudják, a privát szerveredet nem, hiszen nem is tudható, hogy az egy vpn szerver.
Tudtommal egyik terem sem tiltja a vpn használatát. Kivéve természetesen akkor, ha az adott terem nem fogad az adott országból játékost, de ez egyértelmű. Ha csak a kormány blokkolja a weboldalakat/szolgáltatókat, akkor simán lehet használni.
lecso10
Válasz Krono kommentjére
2013. dec. 7. 14:23
Lényeg a lényeg, úgy néz ki,h egy terem sem fog licenszt vásárolni ami érthető is, de ez az online szerencsejáték szabályozás amúgy is a sportfogadásra lett kihegyezve leginkább. Olyan kevesen kártyáznak a sportfogadókhoz képest,h ezzel nem is fognak foglalkozni vszinű.
Zolido
Válasz netfalo kommentjére
2013. dec. 7. 14:25
Meg ha foglalkoznának is vele simán megoldható hogy továbbra is játszunk. A határ sincs messze:D
Krono
2013. dec. 7. 14:33
úgy néz ki
Ezt egy origos cikkre alapozod? :)
lecso10
Válasz Krono kommentjére
2013. dec. 7. 14:38
Ezt egy origos cikkre alapozod? :)
Olyat még nem olvastam idén, ami arra utalna,h licenszt akarna vásárolni bármelyik cég is. Persze még nincs lefutva az ügy.
Krono
2013. dec. 7. 15:18
Olyat még nem olvastam idén, ami arra utalna,h licenszt akarna vásárolni bármelyik cég is. Persze még nincs lefutva az ügy.
Mivel egy közleményt sem adtak ki. Nem értem ezt a világvége hangulatot.
Sambenez
Válasz Krono kommentjére
2013. dec. 7. 15:26
Mivel egy közleményt sem adtak ki. Nem értem ezt a világvége hangulatot.
Milyen közleményt kellene kiadni? Csináltak egy törvényt, amihez most készült egy végrehajtási rendelet tervezet. Ami abban van, az alapján már lehet véleményt formálni.
Vagy újabban a jogalkotás áttért a közleményekben való szabályozásra? :))
Maxxxika
Válasz Sambenez kommentjére
2013. dec. 7. 15:44
Milyen közleményt kellene kiadni?
Krono a termek közleményére gondolt.