A meglátásod ellenére elhiheted, hogy véresen komolyan veszem ezt a történetet, mert zavart érzek az erőben. Ne zavarjon meg a kínlódó, majdnem morbid humorom e témában.
Megőrülök, ha tényleg tiltások lesznek, most mikor végre megint felfelé ível a szerencsejáték karrierem.
lol mi a tökömet aggódtok? de most komolyan... hányszor kell már levezetnem, hogy a stars (+ftp) miért is fog licencet venni?! ezen felül mit gondoltok, ha nem venne, akkor hirdetne még a tvben folyamatosan főműsoridőben? kajak nem értem az embereket.
lol mi a tökömet aggódtok? de most komolyan... hányszor kell már levezetnem, hogy a stars (+ftp) miért is fog licencet venni?! ezen felül mit gondoltok, ha nem venne, akkor hirdetne még a tvben folyamatosan főműsoridőben? kajak nem értem az embereket.
Máshogy nem megy, majd mi játékosok összedobjuk a 100m-t a licenszre. Ezer ember csak van, akinek fontos, úgy csak 100k fejenként, lazán megéri. (Ötletet mondjuk nem akarok adni a PS-nek :) )
Máshogy nem megy, majd mi játékosok összedobjuk a 100m-t a licenszre. Ezer ember csak van, akinek fontos, úgy csak 100k fejenként, lazán megéri. (Ötletet mondjuk nem akarok adni a PS-nek :) )
Na nehogy már a belőlem élő termeknek még a licencet is kifizessem!
A termek belőlünk élnek, mi meg a termekből. Csak amíg ők boldogan elvannak nélkülünk is, mi már nem annyira nélkülük, ha maradni akarunk kis hazánkban. A licenszet meg ígyis-úgyis mi fogjuk fizetni. Amit írtam, az persze meredek, de a lényege az, hogy igazából nem tétel az a 100m.
Ahhoz képest hogy minden második posztodban köpködöd őket hogy ilyen csaló terem meg olyan csaló terem, még kifizetnéd a koncessziós díjat is helyettük.
Ismered a a viccet a medvével meg a vadásszal? :))