Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Sindu
Válasz kertitorp kommentjére
2013. dec. 18. 11:59

A meglátásod ellenére elhiheted, hogy véresen komolyan veszem ezt a történetet, mert zavart érzek az erőben. Ne zavarjon meg a kínlódó, majdnem morbid humorom e témában.

Ne aggódj, szűk két héten belül eldől, hogy kell-e emigrálnunk! :)

atisz
Válasz netfalo kommentjére
2013. dec. 18. 14:43

Megőrülök, ha tényleg tiltások lesznek, most mikor végre megint felfelé ível a szerencsejáték karrierem.

zvar19
Válasz netfalo kommentjére
2013. dec. 18. 14:48

lol mi a tökömet aggódtok? de most komolyan... hányszor kell már levezetnem, hogy a stars (+ftp) miért is fog licencet venni?! ezen felül mit gondoltok, ha nem venne, akkor hirdetne még a tvben folyamatosan főműsoridőben? kajak nem értem az embereket.

kertitorp
Válasz zvar19 kommentjére
2013. dec. 18. 14:58

lol mi a tökömet aggódtok? de most komolyan... hányszor kell már levezetnem, hogy a stars (+ftp) miért is fog licencet venni?! ezen felül mit gondoltok, ha nem venne, akkor hirdetne még a tvben folyamatosan főműsoridőben? kajak nem értem az embereket.

Amit írsz az csak egy valószínűség, de remélhetőleg igazzá válik.

jefffryys
Válasz kertitorp kommentjére
2013. dec. 18. 15:12

Máshogy nem megy, majd mi játékosok összedobjuk a 100m-t a licenszre. Ezer ember csak van, akinek fontos, úgy csak 100k fejenként, lazán megéri. (Ötletet mondjuk nem akarok adni a PS-nek :) )

Bumbanas
Válasz jefffryys kommentjére
2013. dec. 18. 15:16

Máshogy nem megy, majd mi játékosok összedobjuk a 100m-t a licenszre. Ezer ember csak van, akinek fontos, úgy csak 100k fejenként, lazán megéri. (Ötletet mondjuk nem akarok adni a PS-nek :) )

Na nehogy már a belőlem élő termeknek még a licencet is kifizessem! Ha ez így megy, akkor lécci dobjátok össze a januárban fizetendő ÁFÁ-mat! Csak van pár tucat ember akinek megér ennyit, hogy ne az én pénzemből kelljen fizetnem...

jefffryys
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. dec. 18. 15:31

Na nehogy már a belőlem élő termeknek még a licencet is kifizessem!

A termek belőlünk élnek, mi meg a termekből. Csak amíg ők boldogan elvannak nélkülünk is, mi már nem annyira nélkülük, ha maradni akarunk kis hazánkban. A licenszet meg ígyis-úgyis mi fogjuk fizetni. Amit írtam, az persze meredek, de a lényege az, hogy igazából nem tétel az a 100m.

svajcifiu
Válasz jefffryys kommentjére
2013. dec. 18. 16:19

A termek belőlünk élnek, mi meg a termekből. Csak amíg ők boldogan elvannak nélkülünk is, mi már nem annyira nélkülük, ha maradni akarunk kis hazánkban. A licenszet meg ígyis-úgyis mi fogjuk fizetni. Amit írtam, az persze meredek, de a lényege az, hogy igazából nem tétel az a 100m.

Ahhoz képest hogy minden második posztodban köpködöd őket hogy ilyen csaló terem meg olyan csaló terem, még kifizetnéd a koncessziós díjat is helyettük.
Ismered a a viccet a medvével meg a vadásszal? :))

titcar
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. dec. 18. 16:37

Ahhoz képest hogy minden második posztodban köpködöd őket hogy ilyen csaló terem meg olyan csaló terem, még kifizetnéd a koncessziós díjat is helyettük.
Ismered a a viccet a medvével meg a vadásszal? :))

nehogy már a tipszmiksz rakja meg a fogadót! :D

zend
Válasz zvar19 kommentjére
2013. dec. 18. 16:44

Nem az a kérdés hogy fog e licenszet venni,hanem hogy hagyják e hogy vegyen.

Élő ügyfélszolgálat