Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

erikkke
Válasz netfalo kommentjére
2013. dec. 23. 22:39

xddd am aki nem adózik nyilván nem fogja be írni h héé srácok én adó csaló vagyok és tök jó mert nem félek

szal az ilyen kérdések tök fölöslegesek

mert mindenki adózik aki válaszol erre figyeld csak meg !:D

Kérdező
2013. dec. 24. 11:34

Na,ismét kitettek magukért... :D :D

Csapás a játékfüggőkre - Népszava

kry
Válasz Kérdező kommentjére
2013. dec. 24. 12:18

Na,ismét kitettek magukért... :D :D

Csapás a játékfüggőkre - Népszava

Nesze semmi, fogd meg jól! :))

"A kaszinók félkarú rablóiba nem lesz kötelező beépíteni olyan elektronikus egységet, ami ellenőrzi a működést és a bevételeket. Mindettől úgy tekintenek el nagyvonalúan, hogy közben a NAV 200 ezer pénztárgépet köt be rendszerébe. Vagyis az állam tisztában lesz egy pékség vagy cipőbolt forgalmával, de a kaszinóknál - Mile szerint - "a sötétben fog tapogatózni". Sőt, a korábban a nyerőgépek betiltásánál hivatkozott nemzetbiztonsági kockázatot sem igyekeznek kiszűrni."

gondolom törölve lesz de les....

ImageImage

cappy16
2013. dec. 24. 12:41

Csak azért mert nem vagyok egyáltalán jártas ezekben a dolgokban nem kell hülyének nézni az embert...Köszi szépen

cursor 10
Válasz kry kommentjére
2013. dec. 24. 16:02

Nesze semmi, fogd meg jól! :))

"A kaszinók félkarú rablóiba nem lesz kötelező beépíteni olyan elektronikus egységet, ami ellenőrzi a működést és a bevételeket. Mindettől úgy tekintenek el nagyvonalúan, hogy közben a NAV 200 ezer pénztárgépet köt be rendszerébe. Vagyis az állam tisztában lesz egy pékség vagy cipőbolt forgalmával, de a kaszinóknál - Mile szerint - "a sötétben fog tapogatózni". Sőt, a korábban a nyerőgépek betiltásánál hivatkozott nemzetbiztonsági kockázatot sem igyekeznek kiszűrni."

gondolom törölve lesz de les....

"A forgalom és a játékadó ráadásul a kaszinók "önbevallásán" alapul."
Azért ez a rész is zseniális. :D Biztos attól "megbízható" 1 szerencsejáték-szervező,hogy bevall mindent pontosan. :D

Maxxxika
2013. dec. 30. 11:09
lecso10
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. dec. 31. 10:30

Népszabadság - Online szerencsejáték: nem lesz azonnali cenzúra

Nyárig semmi változás nem lesz! Mert:
- a választásokig kezdeni kell valamit a devizahitelesekkel,
- kommunikálni kell folyamatosan a rezsicsökkentés fontosságát, jótékony hatását,
- fenn kell tartani a növekvő foglalkoztatás látszatát,
- meg kell nyerni a választásokat, ezután kommunikálni,h miért lesz f.sza ezután mindenkinek,
- ki kell pihenni mindezt úgy,h látszólag teljes erővel belevetik magukat a MUNKÁBA.

Mivel már készen van egy ideje a tipszmikszpró és focivb is lesz, így gyanítom,h a sportfogadó irodákkal addig kezdenek valamit (blokkolás), de a pókertermek szerintem még nyárvégéig nem lesz téma.

kertitorp
2013. dec. 31. 23:23

Az eredeti elképzelés szerint csak jan. 2-án kezdik a blokkolást, de abból se lesz semmi. Szerintem kb fél év és rendeződik a helyzet.:)

scigabacsi
2014. jan. 1. 2:58

Remélem Kertitörp igazad lesz.

Sindu
Válasz scigabacsi kommentjére
2014. jan. 3. 16:34

Elmaradt a világvége?

Élő ügyfélszolgálat