Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

ellenseg
Válasz Altos kommentjére
2014. júl. 12. 14:33

Azt már feltelepítettem, de ettől még nem indul el a pokerkliens...

A kedvedért kipróbáltam, letöltöttem openvpn-nel a klienst és kaptam loginképernyőt, be is lehet lépni.

Az openvpn defaultban amerikai ip-t ad, ez lehet, hogy nem tetszik a kliensnek, állítsd át hollandra!

Altos
Válasz netfalo kommentjére
2014. júl. 12. 15:00

Ezt hol tudom átállítani?

ellenseg
Válasz Altos kommentjére
2014. júl. 12. 15:19

Ezt hol tudom átállítani?

Még egyszer fel nem installálom, úgy emlékszem, amikor csatlakozol, van egy legördülő menü. Ill. később a tálcaikonon is lehet állítani.

Altos
2014. júl. 12. 15:46

Na végül megoldottam. A probléma az volt hogy több program is használ oenvpn-t, és én elöször rosszal próbálkoztam Nekem végül a privat tunel hozta el a megoldást.

vargepard
2014. júl. 12. 17:16

Ma du óta az Invitel is blokkol. A Betclic az új elérhetőségen elérhető Invitelről is. Viszont a ladbrokes nem is tud a blokkolásról, ma beszéltem velük.
Minden olyan oldal blokkolva lesz ahol van sportfogadás, kivétel a PS, TILT, EVEREST
888 is blokkolva lesz a sportfogadása miatt.
Csak olyan nem ahol niksz sportfogadás, ebből nem sok van.

Admin
Válasz Zolido kommentjére
2014. júl. 12. 17:35

Azért a BAH rake race így elég jó 200%os RB-t fog adni :D Ha senki nem tolhatja tovább már a hónapban.

Természetesen gondoltok a bet at home-nál erre az eshetőségre is >>

lecso10
Válasz vargepard kommentjére
2014. júl. 12. 18:20

Minden olyan oldal blokkolva lesz ahol van sportfogadás, kivétel a PS, TILT, EVEREST
888 is blokkolva lesz a sportfogadása miatt.
Csak olyan nem ahol niksz sportfogadás, ebből nem sok van.

Ezt mire alapozod?

WINAMAXDONK
2014. júl. 12. 18:27

A WC kabinba a Lakatos mit nyomat ? Hátradőlve piázgat és közbe fujat !!!
Ne parázzatok , nem lesz itt semmi extra oktatás van volt és lesz is!

vargepard
Válasz lecso10 kommentjére
2014. júl. 12. 18:41

Ezt mire alapozod?

Onnan, hogy az elfogadott törvény szerint elsődlegesen a NAV ezeket az oldalakat fogja blokkolni mert sportfogadással is foglalkoznak és jelenleg ezek az oldalak sértik a SZJ zRt monopóliumát. De természetesen, ha nem vesz a közeljövőben a PS vs Tilt licencet akkor ők is blokkolva lesznek. Bár ők nem a fogadás miatt, de hidd el ezt akarják. Vitatkozni és megmagyarázni felesleges a gy..ér törvényalkotóknak most az az érdekük, hogy minél kevesebb szolgáltató legyen a magyar piacon. És minden fogadók átvezényelni a magyar sportfogadó oldalra, hogy a kes itthon maradjon. Persze, ha valamelyik szolgáltató vesz licencet akkor abból is lesz bevétele az államnak, de nem annyi mint a hazai fogadó irodákból.

Az engedély nélküli szerencsejáték-szervezéssel érintett internetes oldalak blokkolásáról a NAV folyamatosan határoz. A NAV figyelmeztet: Magyarországon engedéllyel nem rendelkező szervező által nyújtott online szerencsejátékban történő részvétel a játékos saját kockázatára történik. Bírósági eljárásban nem lehet érvényesíteni az ilyen játékból vagy fogadásból eredő követelést.

EUBANK
2014. júl. 12. 20:10

aki a weblapokat el akarja érni, töltse le a TOR böngészőt és annyi....

Élő ügyfélszolgálat