Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

titcar
Válasz kertitorp kommentjére
2014. júl. 15. 22:17

ja hát az sejthető, hogy nem full balf@szok, mondjuk tényleg olcsóbb 1 új cím akár havonta, mint lefizetni bárkit/becsengetni 100 misit :cool:

lourker
Válasz netfalo kommentjére
2014. júl. 16. 11:05

A nagyobb szolgáltatók közül mindegyik beállt a sorba és blokkol?

Úgy fest ma már az unibet is ténylegesen blokkolva lett(magyar honlap nem jön be bejelentkezni nem lehet a klienssel)

Tir-X
2014. júl. 16. 11:09

Megerősítem, T-home szolgáltatóval Unibet kliens nem megy. A .com holnap bejön, gondolom megoldják pár napon belül, hogy azon keresztül menjen a kliens is, nem? Vagy hogy működik ez? :) Mert most nézem, hogy igazából a .com is hiába jön be, mert azon belépni már nem enged a számla kezeléshez és többihez.

lourker
2014. júl. 16. 11:13

Igen bejelentkezésnél már a .hu oldalt próbálja elérni ahogy láttam. Gondolom a számlaelérést megoldják idővel azt szerintem a legtöbb terem megoldotta. Hogy a kliens menni fog-e azt nem tudom, remélem megoldják azt is.

NitroHUN
2014. júl. 16. 11:22

UPC-vel eddig gond nélkül elérhető az Unibet minden funkciója.

iKeksz
2014. júl. 16. 11:27

Nekem se megy a T-Home-al. Ugyanaz mind Tir-X nél.

OldRknight
Válasz Tir-X kommentjére
2014. júl. 16. 11:34

Megerősítem, T-home szolgáltatóval Unibet kliens nem megy. A .com holnap bejön, gondolom megoldják pár napon belül, hogy azon keresztül menjen a kliens is, nem? Vagy hogy működik ez? :) Mert most nézem, hogy igazából a .com is hiába jön be, mert azon belépni már nem enged a számla kezeléshez és többihez.

Vicces azért a NAV-tól hogy így blokkolgatnak, akinek meg van fenn egy rakat pénze és nem lenne mód belépni az dögöljön meg?

junkisa
2014. júl. 16. 11:50

:( sajnos igen. unibet és sportingbet is blokkolva.

kertitorp
Válasz OldRknight kommentjére
2014. júl. 16. 12:05

Vicces azért a NAV-tól hogy így blokkolgatnak, akinek meg van fenn egy rakat pénze és nem lenne mód belépni az dögöljön meg?

Ez mikor érdekelte valaha is őket? Azt semmiképp nem akarják hogy megdögölj, úgy nem tudsz adót fizetni!

ALCU01
Válasz NitroHUN kommentjére
2014. júl. 16. 12:07

UPC-vel eddig gond nélkül elérhető az Unibet minden funkciója.

Nálam már nem...

Élő ügyfélszolgálat