ja hát az sejthető, hogy nem full balf@szok, mondjuk tényleg olcsóbb 1 új cím akár havonta, mint lefizetni bárkit/becsengetni 100 misit :cool:
A nagyobb szolgáltatók közül mindegyik beállt a sorba és blokkol?
Úgy fest ma már az unibet is ténylegesen blokkolva lett(magyar honlap nem jön be bejelentkezni nem lehet a klienssel)
Megerősítem, T-home szolgáltatóval Unibet kliens nem megy. A .com holnap bejön, gondolom megoldják pár napon belül, hogy azon keresztül menjen a kliens is, nem? Vagy hogy működik ez? :) Mert most nézem, hogy igazából a .com is hiába jön be, mert azon belépni már nem enged a számla kezeléshez és többihez.
Igen bejelentkezésnél már a .hu oldalt próbálja elérni ahogy láttam. Gondolom a számlaelérést megoldják idővel azt szerintem a legtöbb terem megoldotta. Hogy a kliens menni fog-e azt nem tudom, remélem megoldják azt is.
UPC-vel eddig gond nélkül elérhető az Unibet minden funkciója.
Nekem se megy a T-Home-al. Ugyanaz mind Tir-X nél.
Megerősítem, T-home szolgáltatóval Unibet kliens nem megy. A .com holnap bejön, gondolom megoldják pár napon belül, hogy azon keresztül menjen a kliens is, nem? Vagy hogy működik ez? :) Mert most nézem, hogy igazából a .com is hiába jön be, mert azon belépni már nem enged a számla kezeléshez és többihez.
:( sajnos igen. unibet és sportingbet is blokkolva.
Vicces azért a NAV-tól hogy így blokkolgatnak, akinek meg van fenn egy rakat pénze és nem lenne mód belépni az dögöljön meg?
UPC-vel eddig gond nélkül elérhető az Unibet minden funkciója.