A bwin-t mikor blokkolják? Időpont van?
Írtam a bwinnek,megkérdeztem hogy állnak a dologhoz,vesznek-nem vesznek licenszet,VPN-nel játszhatunk e tovább,majd megosztom a választ.
a hirdetmény napjától 15 munkanap
azért az is sokat elmond a hatékonyságról, hogy napi 1 oldal kerül fel a listára kb. ...
Ez most jutott eszembe, lehet a .eu domaineket uniós tagállamban blokkolni?
Ez most jutott eszembe, lehet a .eu dom aint uniós tagállamban blokkolni?(átírtam dom ain-re, hogy érthető legyen)
Sportingbet
Sportingbet:
"
Új webcímünk: hu.sportingbet158.com
Kedves Játékosunk!
Ha bármiféle technikai problémát tapasztal a hu.sportingbet.com oldal használatával, akkor kérjük használja a hu.sportingbet158.com címet szolgáltatásunk elérésére, mely 100%-ban egyezik meglévő oldalunkkal. Mentse el a címet a könyvjelzőkbe, hogy bármikor hozzáférhessen!
A Sportingbet a GVC Group részeként a Londoni Tőzsdén jegyzett cég, a világ számos országában kínáljuk szolgáltatásainkat, és a nemzetközi szabályoknak megfelelően mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink adataihoz és számláihoz harmadik fél ne férhessen hozzá. Ha bármi kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
Elérhetőségünk:
ugyfelszolgalat@sportingbet.com
Üdvözlettel,
A Sportingbet csapat
"
Sportingbet:
"
Új webcímünk: hu.sportingbet158.com
"
Ezek szerint mindenki ezt csinálja, van/lesz ennek értelme? Az új oldalt már nem blokkolhatják? Vagy ha tiltólistára kerül az is, akkor megint egy másikra irányítanak majd és így tovább?
Ezek szerint mindenki ezt csinálja, van/lesz ennek értelme? Az új oldalt már nem blokkolhatják? Vagy ha tiltólistára kerül az is, akkor megint egy másikra irányítanak majd és így tovább?