Ha jól értem, akkor a terem fizet a haszon után 20% -ot, majd a nyerő játékosoknak a terem által kiadott igazolás alapján még pluszban adózni kell az állam felé?
Persze hogy számít de egy telefonfeltöltéssel, mozival kevesebb és már meg is van az ára. Vagy nem kell cigizni pl. Mi magyarok mindig jobban szeretünk sírni, miküzben 30k-kat költünk cigarettára havonta és sír a szánk ha 10k-val kevesebbet kapunk.
Persze hogy számít de egy telefonfeltöltéssel, mozival kevesebb és már meg is van az ára. Vagy nem kell cigizni pl. Mi magyarok mindig jobban szeretünk sírni, miküzben 30k-kat költünk cigarettára havonta és sír a szánk ha 10k-val kevesebbet kapunk.
Tudod van aki élni szeret és nem pedig létezni.És nem elég a legyen meg a mindennapi tenyerem szlogen.Igen önző vagyok...Igen miattam tart itt az ország..igen szeretnék jó életet élni
SG.hu - 20 százalék lesz az online szerencsejáték adója
A végén az adózásos rész lényeges..
Szerintem csak olyan írta a cikket, aki azt se tudja, hogy a világon sehol nem adóztatnak szerencsejátékot. Bár kövezzetek meg. Ha én a 20%-os rész felét átvalállom mondjuk RB csökkenésben 10% és fizetek még cirka 35%-nyi adót (45%), akkor nem fizetek igazán többet mint az, aki dolgozik egy hétköznapi helyen és ott is megadóztatják a munkáltatót és a munkavállalót is. Szóval őszintén szólva ha 300.000-ből maradna 170.000 ft-nyi fizetés azt is elfogadnám mert egy költözéses megoldással (ha csak nem valami putri országban akarunk élni vagy több ezer km-re szeretteinktől) szintén lemenne ennyi pénz a 300-ból (pl Ausztriában egy lakás+megélhetés alap 2k euró). Szóval én még EZT is lenyelném, ha utána teljesen nyugodt lehetnék.
Ez off, de szerintem teljesen mindegy, hogy mire költöd a pénzed, a levonás az levonás, és mindenhogyan rosszul érinti az embert. Ha az addigi munkádért havi 150 000 Ft -ot kaptál, és most teljesen az önhibádon kívül a jövőben csak 140 000 Ft -ot kapsz kapni, az szerintem ugyanolyan mélyen érint, mintha tejre meg kenyérre költöd csak a pénzed és nem cigire meg sörre. Itt arról van szó, hogy az elvárások csak fokozódnak, a fizetések meg csökkennek. Te tudnád pozitívan fogadni, ha azt mondják Neked, hogy ezután is ugyanilyen követelmények mellett ugyanennyit kell dolgoznod havonta, csak 10 - 15% -al kevesebb pénzért? Nem hiszem. Pláne, hogy kb. semmit nem látsz belőle vissza, mert kis túlzással midnen ugyanolyna az országban, mint 20 éve. A vezetés legalábbis biztosan.
Előbb írtam, hogy akár a fizetésem 45%-járól is lemondanék azért, hogy végre megszűnjön az a fura érzés a gyomromban, amikor pókeres törvényes cuccot olvasok...
Te egy igazi mártír vagy! :) Én viszont nem, lehet megkövezni :)
Szerintem csak olyan írta a cikket, aki azt se tudja, hogy a világon sehol nem adóztatnak szerencsejátékot. Bár kövezzetek meg. Ha én a 20%-os rész felét átvalállom mondjuk RB csökkenésben 10% és fizetek még cirka 35%-nyi adót (45%), akkor nem fizetek igazán többet mint az, aki dolgozik egy hétköznapi helyen és ott is megadóztatják a munkáltatót és a munkavállalót is. Szóval őszintén szólva ha 300.000-ből maradna 170.000 ft-nyi fizetés azt is elfogadnám mert egy költözéses megoldással (ha csak nem valami putri országban akarunk élni vagy több ezer km-re szeretteinktől) szintén lemenne ennyi pénz a 300-ból (pl Ausztriában egy lakás+megélhetés alap 2k euró). Szóval én még EZT is lenyelném, ha utána teljesen nyugodt lehetnék.