dr.drogba
Válasz zoltanh kommentjére
2011. okt. 21. 21:26
Tegnap rákérdeztem egy szlovák játékosra, azt a választ kaptam, hogy ugyan az lesz mint nálunk. Április vagy nyáron lesz betiltva, de márciusba új választások lesznek. Szóval még bármi lehetséges.
Bocs de szó sincs arról,hogy be lesz tiltva!
zoltanh
Válasz dr.drogba kommentjére
2011. okt. 21. 22:53
Bocs de szó sincs arról,hogy be lesz tiltva!
Tudom, hogy nem, de nekem így írta. Én csak továbbítottam ide.
TheStig
Válasz zoltanh kommentjére
2011. okt. 21. 23:14
tegyük fel, van egy lakcímkártyám egy külföldi címre, meg számlák az adott címre, illetve adott az útlevelem, ahol ott virít, hogy HUN - nationality
akkor ezek szerint ahogy írtad a terem úgy kezel, mint az adott külföldi ország lakója ellentétben azzal, hogy az ID cardon meg HUN szerepel?
és azt hogyan ellenőrzik? lakcímre elég szokott lenni egy közüzemi számla. Nyilván a személyin látszik, hogy magyar állampolgár vagyok, de az nem derül ki, hogy melyik országban élek. melyik számít, állampolgárság, vagy a lakhely(utóbbit azért könnyebb megoldani)? bocs, ha hülye kérdés...
Látom kiegészítetted a hsz-t, így már értem, köszi! még annyit, hogy mik azok az egyéb hivatalos okmányok?
köszi! ezek szerint nem olyan egyszerű ez a költözzünk külföldre dolog.
én magyar állampolgár vagyok, de külföldön élek.
terem/regisztráció szempontból úgy van, ahogy WARETRAPS mondta. senki sem kérdezi az állampolgárságod! a regisztrációnál megadod a neved, meg a külföldi cimedet és kész. előtte én szoktam irni egy levelet a supportnak a biztonság kedvéért, de azonnal elfogadják.
a külföldi cim beszerzése egy másik kérdés. itt nálunk addig nem kapsz személyi számot, és nem jegyeznek be állandó lakcimre, amig nincs határozatlan idejü szerződésed, vagy 3 éves fix idejü. de gondolom ha tudod bizonyitani, hogy van 200k€€ félretett pénzed, akkor nem fognak azon aggódni, hogy csak azért költözöl, hogy ők tartsanak el. :D EUn belül meg 3/6(nemtom melyik) hónapra oda mész lakni ahova akarsz, csak találj albérletet. utána sincs vész, mert "átléped" a határt és visszamész azonnal, akkor újraindul a 3 hónap. viszont néhány dolog macerás helyi személyi nélkül (TB, pár dolog drágább, nem kötnek veled szerződést a szolgáltatók csak biztositék árán stb...)
HoloPainen
Válasz TheStig kommentjére
2011. okt. 22. 9:22
Vagy megkérsz egy ismerőst aki kint él hogy regeljen neked és itthonról játszol tovább VPN-en keresztül.
De ha menni kell, szerintem a legokosabb lenne összeállnia a grindereknek és együtt bérelni pl Thaiföldön.
WARETRAPS
Válasz HoloPainen kommentjére
2011. okt. 22. 10:01
Vagy megkérsz egy ismerőst aki kint él hogy regeljen neked és itthonról játszol tovább VPN-en keresztül.
De ha menni kell, szerintem a legokosabb lenne összeállnia a grindereknek és együtt bérelni pl Thaiföldön.
Te elolvastad a korábbi bejegyzéseket?
Egyébként Thaiföldön sem egyszerű, mert turistaként nem igazán lehet címet regisztrálni.
Ha meg ott akar valaki vállalkozni, vagy letelepedni, ahhoz mélyen zsebbe kell nyúlni.
Work Permit in Thailand
HoloPainen
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. okt. 22. 10:13
Te elolvastad a korábbi bejegyzéseket?
Egyébként Thaiföldön sem egyszerű, mert turistaként nem igazán lehet címet regisztrálni.
Ha meg ott akar valaki vállalkozni, vagy letelepedni, ahhoz mélyen zsebbe kell nyúlni.
Work Permit in Thailand
Olvastam, de világosíts fel hogy mi a probléma? Nem engedik a termek VPN-t?
Bár nem ástam bele magam a témába (még), rengeteg amerikai játszik onnan szóval valószínűleg azért ANNYIRA nem bonyolult.
WARETRAPS
2011. okt. 22. 10:21
Olvastam, de világosíts fel hogy mi a probléma? Nem engedik a termek VPN-t?
Bár nem ástam bele magam a témába (még), rengeteg amerikai játszik onnan szóval valószínűleg azért ANNYIRA nem bonyolult.
pénzfüggő a dolog.
Nem muszáj más országban élni ha működik a vpn, de mindenképpen meg kell oldania azt hogy legyen más országban lakcíme. Lakást kell vegyen, albérletet kell fizessen, esetleg gazdasági társaságot kell működtessen, és jelentkeznie kell a hatóságoknál, okmányokkal kell rendelkezzen amivel ezeket a dolgokat igazolhatja később.
Az nem működik, hogy odaszólsz a havernak a szomszéd országba, hogy Pistikém regisztrálj már nekem :)
HoloPainen
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. okt. 22. 10:23
pénzfüggő a dolog.
Nem muszáj más országban élni ha működik a vpn, de mindenképpen meg kell oldania azt hogy legyen más országban lakcíme. Lakást kell vegyen, albérletet kell fizessen, esetleg gazdasági társaságot kell működtessen, és jelentkeznie kell a hatóságoknál, okmányokkal kell rendelkezzen amivel ezeket a dolgokat igazolhatja később.
Az nem működik, hogy odaszólsz a havernak a szomszéd országba, hogy Pistikém regisztrálj már nekem :)
Ha az illető ott él, ott született, nemtudom mi az akadálya annak hogy regisztrál a saját nevében a terembe, megadja a logineket és te vpn-ről játszol.
WARETRAPS
2011. okt. 22. 10:25
Ha az illető ott él, ott született, nemtudom mi az akadálya annak hogy regisztrál a saját nevében a terembe, megadja a logineket és te vpn-ről játszol.
a csalásra nem gondoltam bocs
Krono
2011. okt. 22. 10:25
Nem legális más nevével játszani.