Amúgy amióta megszületett a törvény az Akadémia nagyon hallgat. Nem hiszem el, hogy az ő kapcsolatrendszerükkel nem tudják azt, hogy bárki elkezdett e engedélyekért folyamodni. Vagy bármi. Mindennel foglalkoznak, csak ezzel, a számunkra legfontosabb kérdéssel nem. Kéretik nem törölni.
Az adózással kapcsolatban esetleg van vmi előrelépés?
Van már egyértelmű állásfoglalás/értelmezés/biztos információ?
Vagy legalább annyit, hogy ha semmihez nem nyúlnak, jan 1-től adót kell fizetni vagy nem? Illetve, ha van ez az egy év türelmi idő - akkor egy évig nem kell a NAV felé adatokat biztosítani, tehát mindenki eldönti fizet-e mint eddig?
(Tudom, hogy sok helyen van erről infó, de nem tudtam kiszűrni melyiket vegyem komolyan...)
Ha a szoftvert nem blokkolják, és játszunk (nyerünk) a kifizetéshez akkor is a terem honlapja kell (ongame), vajon az ilyen jellegű "átirányítást" blokkolt honlap esetén végbe tud menni?
Nah nalunk is beindultak a targyalasok/szabalyozasok, de meg sok fejlemeny nincsen.Probalok olvasgatni a neten..
Az adózással kapcsolatban esetleg van vmi előrelépés?
Van már egyértelmű állásfoglalás/értelmezés/biztos információ?
Vagy legalább annyit, hogy ha semmihez nem nyúlnak, jan 1-től adót kell fizetni vagy nem? Illetve, ha van ez az egy év türelmi idő - akkor egy évig nem kell a NAV felé adatokat biztosítani, tehát mindenki eldönti fizet-e mint eddig?
(Tudom, hogy sok helyen van erről infó, de nem tudtam kiszűrni melyiket vegyem komolyan...)
Ha a szoftvert nem blokkolják, és játszunk (nyerünk) a kifizetéshez akkor is a terem honlapja kell (ongame), vajon az ilyen jellegű "átirányítást" blokkolt honlap esetén végbe tud menni?
Ha januártól esetleg blokkolják az oldalakat, oké, hogy a szoftver működni fog, de pl. Starsnál a frissítéseket is le tudjuk majd tölteni? (nem nagyon értek hozzá)
Ezen kérdéseket nem tudom megválaszolni, mivel semmilyen információim nincsenek ezen a téren.
Szvsz azt amit törvénybe foglaltak lehetetlen ennyi idő alatt megvalósítani. Mind a termek, mind az állam részéről szükséges dolgok setupolása jóval több időt vesz igénybe. 2012 január 1. tarthatatlan dátum...
Csak a honlapokat tudják blokkolni és ahhoz is kell egy végrehajtási utasítás. A szoftvert nem tudják...
De csak ha a terem nem tilt.
Konkrétan a bet24-et (ongame) kérdeztem meg hogy akarnak-e licenszet és azt mondták , hogy még vizsgálják, de ha nem lesz licenszük akkor nem akarnak a törvénnyel szembemenni és simán bannolnak .
Bocs ha esetleg a 140. vagyok aki ilyet kérdez, de pl a Te példádnál maradva, itt a teremnek az állampolgárság számít vagy a bejelentett lakcím?
köszi a gyors választ!