Egyelőre tudtommal még végrehajtási határozat sincs, ergo a termek még meg se kapták mihez kell tartaniuk magukat.
Lengyelországban már 4 hónapja érvényben van egy teljes tilalom. Eddig egyetlen oldalt sem blokkoltak és minden ment tovább ahogy eddig...
Mint korábban is írtam sokminden történni fog még itt a következő 2-3 évben. Lehet hogy lesznek egyes akciók, de olyantól hogy ne tudnánk játszani online nem hiszem, hogy félni kellene.
érdekes:
40 millió a tét: így szervez póker kupát egy állami monopólium - Pénzcentrum.hu
Viszont a cikk teljesen korrekt, különosen az utolsó rész (Most akkor szerencsejáték vagy nem?...)
pl.... Mindazonáltal némileg saját magának is ellentmond a Szerencsejáték Zrt. is, amikor azt mondja, hogy vélhetően több olyan játékos is megfordul majd a tornán, akik a pókerből élnek. Nos, abban az esetben, ha elfogadjuk, hogy a játékból meg lehet élni, elfogadjuk azt is, hogy ezek az emberek nem szerencsevadászok, akik éppen kifogtak egy igen jó szériát.
Nyilván a pórnép nem olvas ilyen oldalakat, de szerintem örülni kell, hogy a pókerről nemcsak a bulvár szintű dolgok jelennek meg a médiában
ez így hogy?
1. epizód - Fla5h
Szerencsejáték Zrt.
Köszi, hogy okosodhattam!
1. epizód - Fla5h
Szerencsejáték Zrt.
Köszi, hogy okosodhattam!
ezt a szánalmas ........ , persze.....
idióta két arcú banda
bocs az offért de egy kicsit ez így felhúzott
1. epizód - Fla5h
Szerencsejáték Zrt.