1. epizód - Fla5h
Szerencsejáték Zrt.
Köszi, hogy okosodhattam!
Utánanéztem a neten a két úriembernek, akik a film történetét írták. Az egyik sci-fi író a másik egy rendező, mindketten lazák és fiatalok. Ebből még arra is lehetne következtetni, hogy csupán furcsa humorral kezelik a kérdést és a végén valami Guy Ritchie-s Monty Pythonos végeredmény fog születni. Sajnos ismerve az előzményeket és főleg a megrendelőt nem hinném, hogy erről van szó. Sokkal inkább arról, hogy két megélhetési bértollnok, a legkisebb utánajárás nélkül, a Szerencsejáték Zrt. mindenható tótum-faktumainak bölcs iránymutatását követve, mindenkit hülyének nézve igét hirdet. Ha a következő epizódokból kiderül, hogy tévedtem szívesen bocsánatot kérek. A kivitelezés mondjuk profi, futja rá a 225 Ft-os lottóból...
...de szerencsére a Szerencsejáték Zrt.-s fiúk mindig kifundálnak valamit:
Szerencsejáték Zrt. - A nyeretlen Póker sorsjegy is nyerő lehet
Ilyen oldalak megnyitásakor mindig arról álmodozok hogy profi hacker vagyok és odvas nagy betűkkel kiírom az oldalra hogy,
GERINCTELEN ÁLLAMI KORRUPT FÉRGEK,HOGY OMLANA A KIS IGAZMONDÓ SZÁTOKRA A SZÉKHÁZATOK.
vagy valami ilyesmi.:)
Ilyen lejárató kampány után ha valaki játszik a Szerencsejáték Zrt allin kupáján, annak ilyen zongorát kívánok a fejére. Hogy miért? Mert 10% overlay és no fee miatt hajlandó részt venni egy olyan szervezet versenyén ami a pókert kb a legnagyobb bűnként állítja be a médiába, nem sajnálva több 10 milliós költségvetést. (személyes véleményem)
amúgy a mérhetetlen bonyolult kvízt fogtátok jobb oldalt? :D
:D 20 mp-et bírtam belőle.
Ez zseniális :) Jók a színészek, jó a rendezés, van sztori. Nem értem miért kell felháborodni. Jelenleg, a rossz szabályozás miatt az Szrt.-nek konkurencia a zugpóker és az online póker. Mint a Pepsinek a Coca.
Fel lehet háborodni, hogy demagóg, túlzott stb., de egy reklámnak, magának a marketingnek ez a feladata. "A miénk a legjobb."
Úgy viselkedtek, mintha mind a Mekinél dolgoznátok és látnátok a Burger King reklámot, amelyik azt sugallja, hogy az ő hambijuk jobb és a meki meg káros. Nem kimondja, sugallja.
Vicces az egész:
- Koppány a szamurájkarddal - mekkora irónia és életszerű is
- Telefonban ki beszél, Giovanni Gattó, a Macskafogóból?
- mekkora tell, amikor megvakarja a fülét a csajnál, hogy mennyivel tartozik
Szerintem nem kell kiakadni meg kurvaanyázni, ők így csinálják, sokkal színvonalasabb lett, mint az Apu velünk játszik.
(Nem dolgozom az Szrt-nél, nem lottózom, ez egy vélemény, nyugodtság van).
amúgy a mérhetetlen bonyolult kvízt fogtátok jobb oldalt? :D
Én ebből a videóból egy dolgot biztosan megtanultam: Lottózóba elég, ha 200 Ft-al mész, mert a maradékot úgyis kifizeti helyetted az eladó! :D
Ez zseniális :) Jók a színészek, jó a rendezés, van sztori. Nem értem miért kell felháborodni. Jelenleg, a rossz szabályozás miatt az Szrt.-nek konkurencia a zugpóker és az online póker. Mint a Pepsinek a Coca.
Fel lehet háborodni, hogy demagóg, túlzott stb., de egy reklámnak, magának a marketingnek ez a feladata. "A miénk a legjobb."
Úgy viselkedtek, mintha mind a Mekinél dolgoznátok és látnátok a Burger King reklámot, amelyik azt sugallja, hogy az ő hambijuk jobb és a meki meg káros. Nem kimondja, sugallja.
Vicces az egész:
- Koppány a szamurájkarddal - mekkora irónia és életszerű is
- Telefonban ki beszél, Giovanni Gattó, a Macskafogóból?
- mekkora tell, amikor megvakarja a fülét a csajnál, hogy mennyivel tartozik
Szerintem nem kell kiakadni meg kurvaanyázni, ők így csinálják, sokkal színvonalasabb lett, mint az Apu velünk játszik.
(Nem dolgozom az Szrt-nél, nem lottózom, ez egy vélemény, nyugodtság van).