Szerintem túl reagáljátok. Nem olyan rossz ez a videó. De ilyen van mindenféle játékfüggőségről.
Sokkal többet ér az, hogy nagy nyilvánosságot kapott, hogy pókeresek segítettek a kezét elvesztő 16 éves srácon.
1. epizód - Fla5h
Szerencsejáték Zrt.
Köszi, hogy okosodhattam!
1. epizód - Fla5h
Szerencsejáték Zrt.
Ilyen lejárató kampány után ha valaki játszik a Szerencsejáték Zrt allin kupáján, annak ilyen zongorát kívánok a fejére. Hogy miért? Mert 10% overlay és no fee miatt hajlandó részt venni egy olyan szervezet versenyén ami a pókert kb a legnagyobb bűnként állítja be a médiába, nem sajnálva több 10 milliós költségvetést. (személyes véleményem)
Mert 10% overlay és no fee miatt hajlandó részt venni egy olyan szervezet versenyén ami a pókert kb a legnagyobb bűnként állítja be a médiába, nem sajnálva több 10 milliós költségvetést. (személyes véleményem)
1. epizód - Fla5h
Szerencsejáték Zrt.
Azért kíváncsi vagyok, mi lesz a következő részeben.
Pl srác a pokolban heads up-ol az ördöggel (a pokolban nyilván csak pókerezni lehet), aki túlhúzza egy river 2 outtal => máris 2x-es örökélet az ítélet. Csakhogy a kisangyalok (=szrt) még itt is fenntartanak egy lottózót (mer' majd pont itt nem), az 5ös találat pedig szó szerint a mennyekbe röpíti a szerencsést... copyright nálam!:D
Úristen de k.rva undorítóak ezek. Ennyire még semmi nem tett tiltre....
Szegény durván EV, izé... zongora alá futott. :D
Jajj, de kedvet kaptam hirtelen egy kis ötös lottóhoz! :)
Nem jó szemmel nézitek a filmet! Ez itt a tilt kezelésről és a jó BR management-ről szóló rész volt. Majd a későbbi részekből kiderül, hogy milyen jól megtanulja ezeket egy biztos anyagi háttérrel a pókerakadémián és aztán hálából indít nekünk egy 500$-os freerollt. :D