Vagyonosodási vizsgálatot csak bejelentés alapján indítanak. Ne keverjük össze az adóbevallás felülvizsgálatával. A magyar bankok 2 millió forintos pénzmozgástól kezdve kötelezve vannak az APEH felé jelenteni a dolgot. Ennyit kell tudnod és máris okosan dönthetsz.
Ha meg nagyon paranoiás vagy akkor még mindig megvannak a külföldi lehetőségek is.
De nebulók?Most öszintén ki az a hülye aki magyar bankszámlára utalja a nyereményt.
De nebulók?Most öszintén ki az a hülye aki magyar bankszámlára utalja a nyereményt.
Mért, amikor te először nyeregettél, mire utaltad a pénzt?? lol
MB-re
És onnan mivel hoztad haza lapáttal :)
Nem tudom én például mindig csekken kértem ki a lét. 1000 dodó felett fedexxel jött, 3-4 napon belül itt volt de max egy hét(pokerstarsról beszélek). 1500 dodóig a k&h azzonnal beváltotta.Nem ment se számlárs se sehova.Kinyomtattak egy csekk vételi megbízást ami ugyan gondolom a banknál megmarad, de egyebként számlamozgás nem látszik.Ez nem tudom mennyire járható út?
Nem tudom én például mindig csekken kértem ki a lét. 1000 dodó felett fedexxel jött, 3-4 napon belül itt volt de max egy hét(pokerstarsról beszélek). 1500 dodóig a k&h azzonnal beváltotta.Nem ment se számlárs se sehova.Kinyomtattak egy csekk vételi megbízást ami ugyan gondolom a banknál megmarad, de egyebként számlamozgás nem látszik.Ez nem tudom mennyire járható út?