Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

fejes1988
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 2. 14:47

Vagyonosodási vizsgálatot csak bejelentés alapján indítanak. Ne keverjük össze az adóbevallás felülvizsgálatával. A magyar bankok 2 millió forintos pénzmozgástól kezdve kötelezve vannak az APEH felé jelenteni a dolgot. Ennyit kell tudnod és máris okosan dönthetsz.

ennyi..szép apránként cashoutolsz, és csácsá

zend
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 2. 14:56

Ha meg nagyon paranoiás vagy akkor még mindig megvannak a külföldi lehetőségek is.

ammákalács
Válasz zend kommentjére
2009. jan. 2. 15:01

De nebulók?Most öszintén ki az a hülye aki magyar bankszámlára utalja a nyereményt.

zend
Válasz ammákalács kommentjére
2009. jan. 2. 15:14

De nebulók?Most öszintén ki az a hülye aki magyar bankszámlára utalja a nyereményt.

Vannak páran,és nem feltétlenül hülyék ahogy azt te gondolod barátocskám...

pilotkex
2009. jan. 2. 15:22

Mért, amikor te először nyeregettél, mire utaltad a pénzt?? lol

ammákalács
Válasz pilotkex kommentjére
2009. jan. 2. 15:28

Mért, amikor te először nyeregettél, mire utaltad a pénzt?? lol

MB-re

Badzso
2009. jan. 2. 15:30

MB-re

És onnan mivel hoztad haza lapáttal :)

Bodza18
Válasz Badzso kommentjére
2009. jan. 2. 15:37

És onnan mivel hoztad haza lapáttal :)

:D :D
Egyébként meg Fejesnek van igaza. Ez a magyar állam apehostól mindenestől olyan ge@i, hogy ha akar úgyis megszívat bárkit aki itt él.
Éljen és virágozzon az apeh és a "Zéró tolerancia"!

malacka001
Válasz Bodza18 kommentjére
2009. jan. 2. 16:52

Nem tudom én például mindig csekken kértem ki a lét. 1000 dodó felett fedexxel jött, 3-4 napon belül itt volt de max egy hét(pokerstarsról beszélek). 1500 dodóig a k&h azzonnal beváltotta.Nem ment se számlárs se sehova.Kinyomtattak egy csekk vételi megbízást ami ugyan gondolom a banknál megmarad, de egyebként számlamozgás nem látszik.Ez nem tudom mennyire járható út?

Sword84
Válasz malacka001 kommentjére
2009. jan. 2. 18:07

Nem tudom én például mindig csekken kértem ki a lét. 1000 dodó felett fedexxel jött, 3-4 napon belül itt volt de max egy hét(pokerstarsról beszélek). 1500 dodóig a k&h azzonnal beváltotta.Nem ment se számlárs se sehova.Kinyomtattak egy csekk vételi megbízást ami ugyan gondolom a banknál megmarad, de egyebként számlamozgás nem látszik.Ez nem tudom mennyire járható út?

Tudom egy kicsit off.... de hogyan lehet a Ps-ről csekken kikérni a pénzt?
Így egyik lehetséges alternatívaként nem is lenne rossz megoldás....

Élő ügyfélszolgálat