oké, erre gondoltam énis.de ilyen szempontból vizsgálhatnak nyugodtan.én csak az apehtol féltem vna. De felbasznak én leadozom a picsába,
Miért jelentené. Ne legyél már beszarva. Csak akkor lehetne belőle gondod ha éppen téged jelölnek ki vagyonosodási vizsgálatra és esetleg akkor a bankszámlád vizsgálat alá eshet. Egyébként semmi nem történik.
Még egy darabig jól ellesz az Apeh Sztojkáékkal remélhetőleg.
De ma elrendelték az egész cigány bagázsra.
na rájuk telefonáltam igy beszarva és még nem inditották el a kifizetést, és azt kértem h tegyék vissza a számlámra mert szeretnék nagyobb téten játszani LOL(kamu).remélem bemákolom és vissza teszik, de már 2 hete kértem a kifizetést és nem inditották el nemértem ,jo hogy bekellett szolgáltatni az adataimat , de azt is jováhagyták hétfon és megfelelt sztetek, a sportingbet jelenthet az Apehnek?vagy h vizsgáljanak meg pénzmosás miatt?
öööö.... azért ez nem teljesen így van. nem vagyok naprakesz a temaban, de pár eve tuti, hogy bizonyos mennyisegu devizaugylet felett jelenteni kellett a bankoknak, ill. ha kereskedesben vettel autot, akkor ott is egy bizonyos (talán 2 misi) nagysagu készpénzes vasarlast is jelenteniuk kellett ésatöbbi, ésatöbbi. de mondom, nem vok naprakesz a temaban, de regebben letezett ilyen, s szerintem ezek egy resze, ha nem még több, még ma is él. szóval azért csak okosan.
oké, erre gondoltam énis.de ilyen szempontból vizsgálhatnak nyugodtan.én csak az apehtol féltem vna. De felbasznak én leadozom a picsába,
öööö.... azért ez nem teljesen így van. nem vagyok naprakesz a temaban, de pár eve tuti, hogy bizonyos mennyisegu devizaugylet felett jelenteni kellett a bankoknak, ill. ha kereskedesben vettel autot, akkor ott is egy bizonyos (talán 2 misi) nagysagu készpénzes vasarlast is jelenteniuk kellett ésatöbbi, ésatöbbi. de mondom, nem vok naprakesz a temaban, de regebben letezett ilyen, s szerintem ezek egy resze, ha nem még több, még ma is él. szóval azért csak okosan.
Ismerősön keresztül érdeklődtem, hogy hogyan kell adózni...az apehnal mindent tudtak, csak épp azt nem, hogy kell-e adózni, és ha kell, akkor mikor és mennyit...kis túlzással annyira naprakészek, mint mi..
LOL ennyi volt vissza is baszták a 3misit a számlámra .Egye fene lesz mit elbukni :D
Kérd ki csekken. 1500$-ig a K&H azonnal beváltja és még bankszámlára se megy.