Tök komoly.
Szerintem elvagy tévedve. A híres és sok pénz kereső sportolók miért laknak monacoban stb? Mert oda szeretnének adózni. Az mind1, hogy hol szerzed meg a casht adózni attol még a saját országodnak kell.
Utánnanéztem az új szabályozásnak, januártól az alábbira módosult:
1 milliós utalás felett van jelentési kötelezettség.
2 hetes időszakon belül, ha az utalások összege meghaladja a másfél milliót akkor van jelentési kötelezettség.
Utánnanéztem az új szabályozásnak, januártól az alábbira módosult:
1 milliós utalás felett van jelentési kötelezettség.
2 hetes időszakon belül, ha az utalások összege meghaladja a másfél milliót akkor van jelentési kötelezettség.
Ez minden magyarországon lévő számlára vonatkozik(folyó,betét,hitel,befektetési,stb...).
Ha netellerről utalsz a folyószámládra akkor arra is.
Az elektronikus számlák szabályozása gondolom a kibocsájtó szervezet bejelentett címétől függ.
És ez az összegbeli korlátozás egyénre, vagy számlára szól? Pl. ha 5 számlára kikérek egyszerre 800.000 hufot, akkor az is összeadódik?
És ez az összegbeli korlátozás egyénre, vagy számlára szól? Pl. ha 5 számlára kikérek egyszerre 800.000 hufot, akkor az is összeadódik?
Oszt hogy adódna össze? Gondolod az OTP beszámol a számlamozgásaidról a többi banknak? Csúnya lenne.
Sok csúnya dolog van sajna.. Nem árt minél többmindenre felkészülni..
Akkor az elméleti maximálisan "sutyiban" kivehető összeg januártól 999.999 huf * ahány bank van az országban.
Tovább bonyolítva, ha egy banknál van több számlám azzal mi a helyzet?
Ez az online póker adózása téma, olyan mint febris recurrens