tesla79
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. máj. 18. 15:54
Szerintem szinte mindenki túlmisztifikálja ezt a dolgot...
Engem az zavar az egészben, hogy a pókert nem veszik ugyanolyan sportnak, mint pl. a teniszt...
Az a baj ezzel a rohadt bürokráciával, hogy mindent túl akarnak szabályozni...
Egyébként az állam nyilvánvalóan inkább a torta jóval nagyobb felét sajnálja... Mármint azt a pénzt, amit a szervező cégek kivisznek az országból...
darabka
Válasz Fuvesz kommentjére
2010. máj. 18. 15:59
Tökéletesen igaz :) De tegyük fel, egész évben csak ennyit játszottál: akkor ez most bevétel vagy nem... De nem kötekedni akarok, csak eszembe jutott, hogy rengeteg kérdés merül fel egy ilyen szabályozásnál, persze csak akkor ha tényleg át akarják gondolni azt.
iránymutatóként egy példa, ahogy szerintem lehetne:
2009-es pókerbevételed = (összes teremből kivett pénz 2009-ben) - (összes terembe utalt pénz 2009-ben)
Triccianus
2010. máj. 18. 18:23
Néha nem tudom miről beszélek... köszönöm az udvarias rávezetést... :)
Amúgy valahol olvastam, nem emlékszem és nem is találom, de amennyi szart lehet mostanában az egészről hallani, még az is lehet,hogy álmodtam :)
De az tuti, hogy én jó pár napja nem láttam bwin, PS, FTP reklámot.
peace
Nem akartam leharapni a fejed :) Csak meglepődtem, mert szerintem rendszeresen futnak most is a póker reklámok.
Metttyu
Válasz Triccianus kommentjére
2010. máj. 18. 23:22
Informatikai témával kapcsolatban:
IPoltalom
Egy ilyen megoldás lenne egy magyar letiltás esetén?
titcar
Válasz Metttyu kommentjére
2010. máj. 18. 23:59
IPoltalom
ugyanúgy magyar ip-d lenne tehát jó eséllyel nem, ill. attól függ, hoyg a terem vagy a szolgáltató korlátozna.
de enm hiszem, hogy van olyan erős lobby itthon, hogy elérjék, hogy ne lehessen grindolni.
BMWE46
Válasz Metttyu kommentjére
2010. máj. 19. 0:37
IPoltalom
Ez nem, mivel magyar.
Viszont ha van magyar lehetőség akkor van más is, természetesen én ezt a levelezésem titkosítására használnám csak:
Poker VPN
vagy ez:
Poker VPN
Denyb
2010. máj. 19. 17:38
Ez nem, mivel magyar.
Viszont ha van magyar lehetőség akkor van más is, természetesen én ezt a levelezésem titkosítására használnám csak:
Poker VPN
....
Kiváló szolgáltatás
Feltéve, hogy a kedvezményt a 30%-os kóddal dp34nm :)
kocka21
2010. máj. 19. 17:50
Ez nem, mivel magyar.
Poker VPN
vagy ez:
Poker VPN
Ez tényleg nagy királyság. Amúgy van valami tapasztalat mennyire biztonságosak ezek? Arra gondolok, hogy hiába hardveres tűzfalon keresztül csatlakozok az internetre, ha egyszer közvetlenül a gépemről egy VPN csatornát nyitok az ő szerverükre. Gyakorlatilag a teljes netforgalmamat látják, mint ha közös routert, switch-et használnánk. Persze nyilván csak a pókerklienst futtatom ilyenkor, ami "elvileg" SSL-t használ, de azért jó lenne tudni valamit a biztonsági oldaláról.
BMWE46
Válasz Denyb kommentjére
2010. máj. 19. 22:40
Kiváló szolgáltatás
Feltéve, hogy a kedvezményt a 30%-os kóddal dp34nm :)
Ez mit jelent magyarul? :)
Amúgy kicsit leveleztem a vpn szolgáltatóval:
Kérdés:
én egy magyar pokerjátékos vagyok, de ezentúl szeretném úgy folytatni, hogy ez személyes legyen, ezért szeretném igénybe venni a vpn szolgáltatást, nekem van erre lehetőségem? Hogyan tudok anonym maradni, ha használom a vpn szolgáltatásodat az említett pokersiteokon?
válasz:
anikor csatlakozol a vpn serverhez a saját IP címedet teljesen elrejtjük és kicseréljük egy USA vagy Kanadai IP-re, azt választod amelyiket akarod (USA v. Kanada)
Kérdés:
Mennyire biztonságos ez a rendszer, ha én pénzügyi tranzakciókat hajtok végre?
Tudok ilyen tranzakciókat csinálni a vpn-en keresztül?
Válasz:
Én és a vpn server között 128 bit titkosított, senki sem lát bele, így ne aggódjak a biztonsági lék felől
Kérdés:
tudomásom szerint az USA játékosok ki vannak tiltva több pokersite-ról? Mit tehetek?
Akkor válaszd a Kanadai servert
Ennyi eddig, akit érdekel a téma, beszállhat a "nyomozásba"...
Amit nem tudni:
1. Hosszútávon mit szól a site?
2. Lehet e ki-befizetni
3. Mit szól MB/neteller...sb
BMWE46
Válasz kocka21 kommentjére
2010. máj. 19. 22:47
Ez tényleg nagy királyság. Amúgy van valami tapasztalat mennyire biztonságosak ezek? Arra gondolok, hogy hiába hardveres tűzfalon keresztül csatlakozok az internetre, ha egyszer közvetlenül a gépemről egy VPN csatornát nyitok az ő szerverükre. Gyakorlatilag a teljes netforgalmamat látják, mint ha közös routert, switch-et használnánk. Persze nyilván csak a pókerklienst futtatom ilyenkor, ami "elvileg" SSL-t használ, de azért jó lenne tudni valamit a biztonsági oldaláról.
Ha csak a pokerklíenst futtatod, akkor pl. a cash outot hogyan tervezed?
Azt honnan? Otthonról?
Ugyan ott vagy akkor ahol a part szakad :)