Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

OldRknight
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. máj. 19. 22:51

Ez mit jelent magyarul? :)

Amúgy kicsit leveleztem a vpn szolgáltatóval:
Kérdés:
én egy magyar pokerjátékos vagyok, de ezentúl szeretném úgy folytatni, hogy ez személyes legyen, ezért szeretném igénybe venni a vpn szolgáltatást, nekem van erre lehetőségem? Hogyan tudok anonym maradni, ha használom a vpn szolgáltatásodat az említett pokersiteokon?
válasz:
anikor csatlakozol a vpn serverhez a saját IP címedet teljesen elrejtjük és kicseréljük egy USA vagy Kanadai IP-re, azt választod amelyiket akarod (USA v. Kanada)
Kérdés:
Mennyire biztonságos ez a rendszer, ha én pénzügyi tranzakciókat hajtok végre?
Tudok ilyen tranzakciókat csinálni a vpn-en keresztül?
Válasz:
Én és a vpn server között 128 bit titkosított, senki sem lát bele, így ne aggódjak a biztonsági lék felől
Kérdés:
tudomásom szerint az USA játékosok ki vannak tiltva több pokersite-ról? Mit tehetek?
Akkor válaszd a Kanadai servert

Ennyi eddig, akit érdekel a téma, beszállhat a "nyomozásba"...

Amit nem tudni:
1. Hosszútávon mit szól a site?
2. Lehet e ki-befizetni
3. Mit szól MB/neteller...sb

Ez eddig oké. De mivan ha bekérik a papírjaid és az állampolgárságod magyar?

BMWE46
Válasz OldRknight kommentjére
2010. máj. 19. 23:07

Ez eddig oké. De mivan ha bekérik a papírjaid és az állampolgárságod magyar?

Mint magyar, lehetsz Te bárhol elméletileg...
Azért került a forumba a "kérdés" mert nem tudok/tudunk a témáról eleget...
Egyenlőre ez a vpn nem szükséges, de ki tudja mi lesz.
Ha (de ne legyen) a magyarokat bannolják a site-okról, akkor meg tök mindegy, akkor mehetünk szenet lapátolni...

titcar
2010. máj. 19. 23:12

sztem teljesen feleslegesen pörögtök ezen a témán...

NovaTerra
2010. máj. 20. 11:16

Egyenlőre

EGYELŐRE

BMWE46
Válasz NovaTerra kommentjére
2010. máj. 20. 11:47

EGYELŐRE

Köszönöm...
Nem vagyok tökéletes helyesírásban ezek szerint, de előfordul, h elég gyorsan próbálok írni, így nem mindig figyelek erre. Ha nagyon bánt, ne olvasd a hsz-eimet.
Viszont ha meg nem sértelek, nem kell kijavítani, elvagyok én a saját hibáimmal. Hsz-eid (ha lehet kérnem) legyenek építő jellegűek. Ha nincs más hozzáfűzni valód a témához, akkor erre sem kell válaszolnod...
Biztos itt is van helyesírási hiba, de pont lesz*rom...

Triccianus
2010. máj. 20. 11:55

Köszönöm...
Nem vagyok tökéletes helyesírásban ezek szerint, de előfordul, h elég gyorsan próbálok írni, így nem mindig figyelek erre. Ha nagyon bánt, ne olvasd a hsz-eimet.
Viszont ha meg nem sértelek, nem kell kijavítani, elvagyok én a saját hibáimmal. Hsz-eid ha (lehet kérnem) legyenek építő jellegűek. Ha nincs más hozzáfűzni valód a témához, akkor erre sem kell válaszolnod...
Biztos itt is van helyesírási hiba, de pont lesz*rom...

Nem vagy te egy kicsit érzékeny? :D Rám is megsértődtél a múltkor, pedig nem akartam belédkötni.

BMWE46
Válasz Triccianus kommentjére
2010. máj. 20. 12:29

Nem vagy te egy kicsit érzékeny? :D Rám is megsértődtél a múltkor, pedig nem akartam belédkötni.

Nem sértődtem meg Rád.. :)
Bevallok őszintén rohadtul fel tud ba**ni, amikor azt sem tudjuk, hogy mi lesz a jövőben, mindenki találgat és valaki nem tudom miért (több hsz-e legyen, mint 14???) helyretesz.
Próbálunk már most megoldást találni... (nem is biztos, hogy kell). Majd valaki beír egy hsz-t és kijavít egy helyesírási hibát.
Naponta tudnék javítani ilyen jellegű hibákat, vajon miért nem teszem?
Kellően feszült szerintem mindenki, mivel egyre több szart lehet olvasni, ezért a válaszom: Igen, rohadtul érzékeny vagyok mostanában :D

kocka21
2010. máj. 20. 12:42

Kellően feszült szerintem mindenki, mivel egyre több szart lehet olvasni, ezért a válaszom: Igen, rohadtul érzékeny vagyok mostanában :D

Paranoia vagy wtf? A hsz-ed alapján úgy tűnik, mint ha legalábbis a 3. világháború készülődne :)

NovaTerra
Válasz OldRknight kommentjére
2010. máj. 20. 13:02

Lehet, hogy velem van a baj, de nem tudom azt az embert komolyan venni, aki nem tudja helyesen leírni azt, amit szeretne közölni. Alapvető szavakról beszélek és nem elütésekről. Azt sem gondolom, hogy valaki itt különb a másiknál, mert ezerrel vagy három millióval több hozzászólása van. Egyébként nagyon dramatizálod ezt a helyzetet. Soha nem hallottam olyanról, akit megbüntettek póker jövedelméből származó adóbefizetés elmaradása miatt. És jelenleg semmilyen szankció nincs hazánkban az online termekkel szemben.

kocka21
Válasz NovaTerra kommentjére
2010. máj. 20. 13:06

Lehet, hogy velem van a baj, de nem tudom azt az embert komolyan venni, aki nem tudja helyesen leírni azt, amit szeretne közölni. Alapvető szavakról beszélek és nem elütésekről. Azt sem gondolom, hogy valaki itt különb a másiknál, mert ezerrel vagy három millióval több hozzászólása van. Egyébként nagyon dramatizálod ezt a helyzetet. Soha nem hallottam olyanról, akit megbüntettek póker jövedelméből származó adóbefizetés elmaradása miatt. És jelenleg semmilyen szankció nincs hazánkban az online termekkel szemben.

Nyugalom srácok, ez itt nem a dühöngő.

Élő ügyfélszolgálat