Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

hokuszpoker
Válasz NovaTerra kommentjére
2010. jún. 17. 21:50

Novaterra-t megerősitem, én apehossal beszéltem és ezt mondta, kivéve hogy ő explicite nem mondta h. 90% után kell

fejes1988
Válasz hokuszpoker kommentjére
2010. jún. 27. 23:34

A hét közepén mialatt játszottam, elröppent a "net", de úgy ahogy eddig még sosem, legalábbis velem még nem fordult elő. Sportfogadó oldalak, az összes póker site (connection lost jelzés volt mindenhol), facebook, stb. egyszerűen nem jöttek be, míg egyéb oldalak futottak rendesen. Kb 1.5 óráig tartott, ezalatt az összes fellőtt versenyem 90%-a befuccsolt, de nem is ez most a lényeg. Egy másik fórumon is jeleztem már ezt, jöttek visszajelzések a topikba, ahol ezt a linket találtam ma:

APEH: IP-cím szűrés az illegál-póker ellen - Vállalkozói negyed

vélemények?

prims
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. jún. 28. 0:05

nem olvastam végig most a cikket, de a postod alapján annyit tudok erről mondani, hogy az elmúlt héten 2x-3x tapasztaltam -ami máskor még egyszer sem fordult elő- hogy stars megszakad és elmegy a net, de egy újracsatlakozással visszajön (dinamikus ip-m van). hát ha ez ez miatt van, akkor elmehetnek a ....

Zseti
2010. jún. 28. 0:17

vélemények?

Szerda vagy csütörtök éjjel volt valami probléma a t-online-al. A külföldi oldalak nem voltak elérhetőek.

fejes1988
Válasz Zseti kommentjére
2010. jún. 28. 0:30

Szerda vagy csütörtök éjjel volt valami probléma a t-online-al. A külföldi oldalak nem voltak elérhetőek.

Akkor rendben van. Nem feltételeztem semmit, csak érdemesnek találtam belinkelni ezt a hírt.

mbela33
Válasz Zseti kommentjére
2010. jún. 28. 1:50

Igen ezt Selindek is írta egy másik oldalon a blogjában, hogy a T online szórakozott elég rendesen és a külföldi oldalak nem voltak elérhetőek.

aaaa
2010. jún. 28. 9:43

A hét közepén mialatt játszottam, elröppent a "net", de úgy ahogy eddig még sosem, legalábbis velem még nem fordult elő. Sportfogadó oldalak, az összes póker site (connection lost jelzés volt mindenhol), facebook, stb. egyszerűen nem jöttek be, míg egyéb oldalak futottak rendesen. Kb 1.5 óráig tartott, ezalatt az összes fellőtt versenyem 90%-a befuccsolt, de nem is ez most a lényeg. Egy másik fórumon is jeleztem már ezt, jöttek visszajelzések a topikba, ahol ezt a linket találtam ma:

APEH: IP-cÃ*m szűrés az illegál-póker ellen - Vállalkozói negyed

vélemények?

Na "kínaizálódik" az EU, ld. franciák kitiltása kapcsán felmerült dolgok is a másik topicban. WP! Nem igaz, hogy nincs akkora lobbiereje ennek a többtízmilliárd dolláros iparágnak, hogy szembemenjen ezekkel a törekvésekkel legalább a demokratikusnak mondott államokban..

BMWE46
Válasz aaaa kommentjére
2010. jún. 28. 10:24

Na "kínaizálódik" az EU, ld. franciák kitiltása kapcsán felmerült dolgok is a másik topicban. WP! Nem igaz, hogy nincs akkora lobbiereje ennek a többtízmilliárd dolláros iparágnak, hogy szembemenjen ezekkel a törekvésekkel legalább a demokratikusnak mondott államokban..

Valóban kicsit legális maffiának tűnik, hogy csak olyan teremben/helyen/oldalon/vagy akárhol verheti el a mai kor fia a pénzét, ami államilag ellenőrzött/adózott/lesápolt...

Kell lenni "B" tervnek az tuti...

attiati
Válasz aaaa kommentjére
2010. jún. 28. 10:37

ha nincs 1-2 politikusnak vagy más döntéshozónak valami érdekeltsége a póker/sportfogadó bizniszben, akkor mondj pár ötletet, hogy milyen (pénzügyi) előnye származik Franciao.-nak a pókerből? :) (amit a mostani rendszer mellett nem kap meg)

Politikus szemmel nézve milyen érveket lehet felhozni a "régi" rendszer mellett a mostanival szemben?

Skaidy
Válasz attiati kommentjére
2010. jún. 28. 11:11

Online póker is illagelitásba vonul fullosan, hackertámadás az említett országok ellen, biztos kitalálnak valamit a fejesek, több 10-100 milliárdról van szó, azért nem hiszem h ezt annyiban hagyják

Ahogy Ivan szokta volt mondani, fizessünk egy kisfröccsöt a francia államnak....

Élő ügyfélszolgálat