Egyrészt nem én vagyok az illetékes, másrész teljesen mindegy én mit írok :)
1. lobbi > illetékesek > jóljárnak :D és/vagy - mint némi utópia - legalább összeurópai, de akár "ENSZ" jellegű felügyelet/sarc/visszaosztás stb.
2. önmagában az, hogy fizikailag letiltanak IP címeket európai országokban ez NONSZENSZ
3. ahogy azt már korábban többek is szóbahozták, hol marad Európán belül a szolgáltatások szabad áramlásának elve? (lobbi > erősebb kutya..)
Sziasztok én már 3 éve játszom online pókert, és mondhatom hogy jövedelmezöen. Engem is megrémitett ez az adózási rendszer. Beszélgetem erről egy pókeres barátommal, aki egyébként pénzügyi tanácsadó és segitett nekem jogszerüen megoldani ezt kis próblémát. Tehát van rá megoldás, ha gondoljátok szivesen segitek, hogy az a pénz amiért kockáztatva a saját pénzünket megdolgoztunk a zsebünkben maradhasson
Sziasztok én már 3 éve játszom online pókert, és mondhatom hogy jövedelmezöen. Engem is megrémitett ez az adózási rendszer. Beszélgetem erről egy pókeres barátommal, aki egyébként pénzügyi tanácsadó és segitett nekem jogszerüen megoldani ezt kis próblémát. Tehát van rá megoldás, ha gondoljátok szivesen segitek, hogy az a pénz amiért kockáztatva a saját pénzünket megdolgoztunk a zsebünkben maradhasson
Megadom a mail cimem vagy ha gondolod msn-en is elmagyarázhatom lucius1984@freemail.hu irhatsz levelet is vagy fel vehetsz msnre.
Megadom a mail cimem vagy ha gondolod msn-en is elmagyarázhatom lucius1984@freemail.hu irhatsz levelet is vagy fel vehetsz msnre.
Jó első post:D , de igaz!
Jó első post:D , de igaz!
A frissen kinevezett apeh nyomozo a tettek mezejere lep? :D
A frissen kinevezett apeh nyomozo a tettek mezejere lep? :D
Odáig már eljutottam, hogy mára pl. már az osztrák bank is kiadja az APEHnak a számlánkkal kapcsolatos infokat, ha az kéri. De pl. ausztriai/szlovákiai/szlovéniai/román bankok ugyanúgy küldenek infokat kötelező jelleggel a magyar hatóságoknak a számlád pénzmozgásairól, mint a magyar bankoknak kötelességük?