Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Online Póker adózása

aaaa
Válasz attiati kommentjére
2010. jún. 28. 11:12

Egyrészt nem én vagyok az illetékes, másrész teljesen mindegy én mit írok :)

1. lobbi > illetékesek > jóljárnak :D és/vagy - mint némi utópia - legalább összeurópai, de akár "ENSZ" jellegű felügyelet/sarc/visszaosztás stb.

2. önmagában az, hogy fizikailag letiltanak IP címeket európai országokban ez NONSZENSZ

3. ahogy azt már korábban többek is szóbahozták, hol marad Európán belül a szolgáltatások szabad áramlásának elve? (lobbi > erősebb kutya..)

lucius
Válasz ATM kommentjére
2010. júl. 9. 22:31

Sziasztok én már 3 éve játszom online pókert, és mondhatom hogy jövedelmezöen. Engem is megrémitett ez az adózási rendszer. Beszélgetem erről egy pókeres barátommal, aki egyébként pénzügyi tanácsadó és segitett nekem jogszerüen megoldani ezt kis próblémát. Tehát van rá megoldás, ha gondoljátok szivesen segitek, hogy az a pénz amiért kockáztatva a saját pénzünket megdolgoztunk a zsebünkben maradhasson

geri190
Válasz lucius kommentjére
2010. júl. 9. 22:35

Sziasztok én már 3 éve játszom online pókert, és mondhatom hogy jövedelmezöen. Engem is megrémitett ez az adózási rendszer. Beszélgetem erről egy pókeres barátommal, aki egyébként pénzügyi tanácsadó és segitett nekem jogszerüen megoldani ezt kis próblémát. Tehát van rá megoldás, ha gondoljátok szivesen segitek, hogy az a pénz amiért kockáztatva a saját pénzünket megdolgoztunk a zsebünkben maradhasson

Szia,

ezt egy kicsit részletesebben kifejtennéd vmilyen módon?

Üdv: Geri

lucius
Válasz geri190 kommentjére
2010. júl. 10. 13:40

Megadom a mail cimem vagy ha gondolod msn-en is elmagyarázhatom lucius1984@freemail.hu irhatsz levelet is vagy fel vehetsz msnre.

Banderasz
Válasz lucius kommentjére
2010. júl. 10. 15:48

Megadom a mail cimem vagy ha gondolod msn-en is elmagyarázhatom lucius1984@freemail.hu irhatsz levelet is vagy fel vehetsz msnre.

Mérnem írod ide ki oszt nem kell mindenkinek külön magyarázni!?!?

izé
Válasz Banderasz kommentjére
2010. júl. 10. 16:22

Jó első post:D , de igaz!

reirreT
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 10. 16:37

Jó első post:D , de igaz!

Két és fél éve várt a megfelelő alkalomra! :)

WARETRAPS
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 10. 16:37

A frissen kinevezett apeh nyomozo a tettek mezejere lep? :D

Lev729
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. júl. 10. 17:11

A frissen kinevezett apeh nyomozo a tettek mezejere lep? :D

Ez nekem is eszembe jutott. :D

Fuvesz
Válasz Lev729 kommentjére
2010. júl. 29. 10:22

Odáig már eljutottam, hogy mára pl. már az osztrák bank is kiadja az APEHnak a számlánkkal kapcsolatos infokat, ha az kéri. De pl. ausztriai/szlovákiai/szlovéniai/román bankok ugyanúgy küldenek infokat kötelező jelleggel a magyar hatóságoknak a számlád pénzmozgásairól, mint a magyar bankoknak kötelességük?

Élő ügyfélszolgálat