Nem vagyok képben túlzottan.
Most akkor lehet még bankkártyát használni, vagy már hatályba lépett eme remek törvény, és skrillt használjak mindenképpen ?
Wildcat nem tudunk mást csinálni tesó csak Feriben bízni.Feri tudja és érti hogy mi a probléma.Engem nem csak a politikai tevékenysége nyügöz le ,hanem a 2014es felvonuláson mindenkihez volt 1-2 jó szava igazi nagybetűs FÉRFI.
Létezik, hogy már érvénybe lépett a rendelet? Pár napja még ott volt a Sportingbeten a banki átutalás mint kifizetési opció, igaz, nem volt mit levenni. Most ezer év után végre nyertem mixen, ki akartam utalni, de egész egyszerűen eltűnt az opció, sőt konkrétan semmilyen lehetőséget nem ajánl fel. Ez mi ez?
Hahahaah imádom ownolják kis Ogrét.Amugy sztem még lehet utalgatni de a sportingbet megmakacsolta magát és lehet h elébe ment a dolgoknak beárazva ezzel téged.
Hahahaah imádom ownolják kis Ogrét.Amugy sztem még lehet utalgatni de a sportingbet megmakacsolta magát és lehet h elébe ment a dolgoknak beárazva ezzel téged.
Ne foss már ugyis kifizetik , van livechat és magyarul is tehát elvileg még talán te is tudsz beszélni velük.
Ne foss már ugyis kifizetik , van livechat és magyarul is tehát elvileg még talán te is tudsz beszélni velük.
Írtam nekik, de ilyenkor már rég döglenek. Ha megszüntették a banki átutalást, akkor nekem lőttek, mert máshogy nem tudom levenni. Az mondjuk érdekes, hogy a befizetésnél bezzeg ott van az összes korábbi opció, mint pl. a kártyás vagy utalásos.
Visszarakják csak be kell fizetned onnan.Ha x hónapig (3-6) nem történik pénzbefizetés az opcióban leveszik .
A banki kiutatást soha nem veszik le, egy oldal sem, mert, ha kifizetést akar valaki kérni, de soha nem volt befizetés(Skrill, Neteller vagy banki utalás) a számláján akkor arra alapból ki lehet kérni a pénzt. Ugyanis sokan csak MC-vel(és mivel MC-re NINCS KIFIZETÉS) fizetnek be oldalakra és banki kiutalást kérnek kifizetésre. Szóval olyan még nem volt, hogy elveszik ezt a lehetőséget, ez csak abban az esetben lehetséges, ha a tiltás már él. Na akkor kell keresni ezeknek az embereknek más alternatívát(Skrill-Paysafe-dal való féltöltése pont jó) és akkor mehet a depo terembe majd kifele Skrillre.