Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

skelet0n
Válasz netfalo kommentjére
2017. jan. 29. 18:33

Hi

Ha külföldi oldalon(lottoland)nyerek egy nagyobb összeget,akkor azt megtudom tartani abban az esetben,ha bevallom az illetékesnél (NAV ? )vagy ilyenkor mit szokás tenni?:)

skelet0n
Válasz skelet0n kommentjére
2017. jan. 29. 19:26

Hi

Ha külföldi oldalon(lottoland)nyerek egy nagyobb összeget,akkor azt megtudom tartani abban az esetben,ha bevallom az illetékesnél (NAV ? )vagy ilyenkor mit szokás tenni?:)

Közben találtam olyat,hogy 15% személyi és 27% egészség kell fizetni utána.Jól írom? Mi van akkor,ha külföldre utaltatom,működhet?

ria05
Válasz skelet0n kommentjére
2017. jan. 29. 19:41

Közben találtam olyat,hogy 15% személyi és 27% egészség kell fizetni utána.Jól írom? Mi van akkor,ha külföldre utaltatom,működhet?

Mert nyertél? Ha igen akkor egyszerű, menj el egy adótanácsadó céghez vagy adószakértőhöz. Nem itt kell a választ keresni:confused:

training
Válasz ria05 kommentjére
2017. márc. 11. 11:30

Angol szamlam es PS accountom van de bizonytalan idore visszautazom Magyarorszagra a nyaron. Valtoztassam meg az adataimat/regisztraciomat vagy meghagyhatom-e egyaltalan igy? Elerem majd Magyarorszagrol? Bocsanat, bizonyara butan hangzik a kerdes elsore. Talan meg masodjara is.

Hol tudok ezekrol bovebb informaciot kapni? Van kulon cikk irva errol es itt? Koszonettel veszek barminemu segitseget! :)

Gabson
2017. márc. 11. 11:50

Írd meg a supportnak a helyzetedet

Fredaster007
2017. márc. 11. 15:38

ha 18 napnál tovább tartózkodtál kinn amikor nyerted akkor elvileg ott kell adóznod ahol nyerted, tehát nem MO_on.

sakkos000
Válasz training kommentjére
2017. márc. 11. 16:39

Angol szamlam es PS accountom van de bizonytalan idore visszautazom Magyarorszagra a nyaron. Valtoztassam meg az adataimat/regisztraciomat vagy meghagyhatom-e egyaltalan igy? Elerem majd Magyarorszagrol? Bocsanat, bizonyara butan hangzik a kerdes elsore. Talan meg masodjara is.

Hol tudok ezekrol bovebb informaciot kapni? Van kulon cikk irva errol es itt? Koszonettel veszek barminemu segitseget! :)

Nekem úgy volt amíg kint voltam a PS.uk-ról játszottam a magyar lakcímmel regisztrált PS accountommal. Mikor hazajöttem az EU-ról. Kérdezz azért rá a supportnál.

barack
Válasz training kommentjére
2017. márc. 11. 21:46

Nem kell semmit sem tenned. Korábban voltak olyan regek, akik már évek óta britként játszottak, de másik országban voltak valójában.

Ennek ellenére előfordulhat, hogy a PS-nek ez feltűnik és kér verifikációt, de ez több hónap is lehet... Ha rövidtávon vagy MO-n, valószínűleg nem érint ez a probléma.

training
2017. márc. 18. 10:43

Nem tudom meg mennyi idot leszek otthon, eppen emiatt volt fontos. Koszonom!

komcsa
2017. ápr. 5. 13:00

érdekes cikk hátha lesz valami pozitiv változás

Pofont kapott a magyar kormány az online kaszinók miatt | PORTFOLIO.HU

Élő ügyfélszolgálat