Ebben csak az a bökkenő, hogy a közel 10 éves pályafutásom alatt sosem fizettem be banki átutalással, csak a kifizetést oldottam meg azzal, és eddig működött is végig. Mindig bankkártyával depozitoltam, ahogy 1 héttel ezelőtt is, szóval nem értem.
Nem hiszem h tudna tudod vannak az ilyen tipikus analfabéták .Ide is sztem az anyja regisztrált neki.
Piroslapos hozzá képest mintha egy 2diplomás orvos lenne.Elnem tudom képzelni minek égeti magát Gerwennel .
Piroslapos hozzá képest mintha egy 2diplomás orvos lenne.Elnem tudom képzelni minek égeti magát Gerwennel .
Kösz ria az érdemi választ, attól tartok igazad van, de reménykedem, hogy nem. Azóta amúgy már reagáltak, azt írták, hogy rajtuk kívülálló okok miatt 2 napja megszüntették az opciót, türelemre intettek és megnyugtattak, hogy dolgoznak a probléma helyreállításán. Úgy legyen! A két retard szokásos ostoba trollkodását meg nem is kívánnám kommentálni, szóra sem érdemes egyik inas sem.
Te is tudod hogy csak azért jött a mix mert tudták hogy nem tudod levenni :)
Legalább lesz pár napig mixprogram is az italozáshoz.
Sziasztok. A kérdésem ugyanaz lenne mint 1-2 hónnappal ezelőtt. Starson lehet még ki is befizetéseket kezdeményezni? (nem netellerről/skrillről)
Igen lumpi
Sziasztok. A kérdésem ugyanaz lenne mint 1-2 hónnappal ezelőtt. Starson lehet még ki is befizetéseket kezdeményezni? (nem netellerről/skrillről)
Köszi a visszajelzéseket!