nemzeti gázszerelő?
No, beregisztráltam a gázszerelőt, igaz csak mint gazszerelo lehetett, tovább nem jutottam, mivel ez a szar ... akarom mondani remek weblap flashes ablakban futna.
háháá, első befizetés bónusz vajon mivel tudom kijátszani?
- részlet a bónusszabályzatból -
A bónuszösszeg nem használható fel jackpot játékokban, a VegasTV élő stúdiójából közvetített asztaloknál és a Tower Quest szloton.
Az asztali játékokban és a VegasTV játékain megtett valódi tétek nem számítanak bele a bónusz tétkövetelményébe.
Slotok egy része nem, "asztali játékok" pl. rulett, blackjack nem - gondolom ezekre gondol - , élőosztós játékok nem, vajon mi marad?
sok hasznunk gondolom nem lesz belőle, kifizetnek egy jó nagy összeget az adónkból mint kártérítést, legalizálás meg továbbra se lesz, marad a Vajna féle mutyi
De legalább Mollyal tovább aprithattok online akár már az Unibeten is:)
Viktor addig nyúlkál a szarba míg egyszer végre bele nem fullad. Csak jönne el végre az a nap is már....
Banyek, lekerült a blokkolás az összes szerencsejáték oldalról, amit próbáltam (vagy 10-et néztem)
a felügyeleti honlap szerint technikai okokból függesztették fel a blokkolást, és nem is mindet
Persze biztos azért, nem azért mert egy rahedli eljárást indítottak az ország ellen, és ez csak egy a sok közül.
De megint az a baj ezzel hogy hiába büntetik ezt a takonyfejű hímvesszőimádó gyógyegeret, a nép fogja kifizetni a büntetést amit nyugatról kapunk, nem a gyökér és a bandája.