Az neked nagyon rossz lenne, mert folyamatosan szétkaszáltad magad az elmúlt 10-15 évben mixen és pókeren, és utólag fizethetnéd be a több százezer dollárnyi adódat.
Viccemberek fosnak itt a bankszámlára kiutalástól és nem is alkalmazzák mert azt hiszik a bankok is Viktor kezében vannak . Té lássatok ő se vett még le pénzt csak bakszámlára..
Tévhitben élnek ez biztos! Gewen a tanum hogy 10K$ számlára utalásnál se volt gond,. De éljetek tévhitben
Nekem is jó lenne nem adózni, keresnem a Bruttó 650 et de sajnos nem lehet állami cégnél!
De megnézném a sok prót nyilván a nem top játékosokat mit kezdenének ha nem tudnának nem csalni LOPNI!!!
SZArba se lennének.....
UI nem kell a nagy duma! jól esik a normális adófizetők előtt sorba állni az orvosnál vizsgálatoknál a szaros 7e befizetéssel havonta?
Ide kell egy értelmező kéziszótár...
Nekem is jó lenne nem adózni, keresnem a Bruttó 650 et de sajnos nem lehet állami cégnél!
De megnézném a sok prót nyilván a nem rop játékosokat mit kezdenének ha bnem tudnának nem csalni Hanem LOPNI!!!
SZArba se lennének.....
UI nem kell a nagy duma! jól esik a normális adófizetők előtt sorba állni az orvosnál vizsgálatoknál a szaros 7e befizetéssel havonta?
Értem, aki 100%-ban az államtól kapja a fizetését, az rendben van, de aki 100%-ban külföldiektől szedi be a lóvét, és annak min. 27%-át leadózza, az kapja be.
Nem sikerült felfognod azt, amit írtam.
Nem sikerült felfognod azt, amit írtam.