Közgazdaságtudományi felegvàr van itt kéremszepen. Júliustól mindenesetre a bruttó fizetésem kérem állami alkalmazottként, ha már az adóm úgyse számít.
Betfair-ről kiutalás kártyára
Sziasztok,
igazából nehezen tudtam eldönteni, hogy kérdésemnek melyik topicban lenne a helye, ide talán jobban passzol.
Szeretnék kiutalni Betfairről bankkártyára, a kérdésem csak az, hogy felmerülhet e valami probléma a kiutalás során. Korábban már választottam ezt az opciót és működött is gond nélkül.
Viszont néhány hete a NAV által blokkolt oldalak közé került a site és a NAV oldalán fel van tüntetve egy Betfair számlaszám is.
Kérdés, hogy lehet e fennakadás a kiutaláskor? Ezt figyeli valaki a fogadó banknál, esetleg jelenti?
B opció lehetne a Skrill-re utalás, viszont egyelőre több a kártyával való befizetésem, mint kifizetésem és amíg ez így van, ha jól tudom nem lehet más opciót választani. Esetleg tesznek kivételt Betfairék és utalnak Skrillre ettől a szabálytól függetlenül? Megérhet egy kérdést?
Köszi,
Üdv
'elvileg' magyar bank nem fogadhat is nem indíthat pénzt tiltott szerencsejáték szervezőjétől, visszaküldi vagy zárolja, de a gyakorlat nem ez, nagy valószínűséggel meg fog érkezni; a fő gond az hogy akár évekre visszanézhető
Semmi fennakadás nem okoz, én is számlára utalok, több oldalról, Unibet, Betclic, Betfair.
Köszi a válaszokat!
A Skrill card egyébként lehetőség lenne? Működik vele a be- / kifizetés mint kártyás megoldás? Ezzel jobban el lehetne fedni a pénz eredeti forrását.
A Skrill MC csak a pénz levételére szolgál, illetve online és nem online vásárlásra lehet használni. Skrill MC-vel befizetni vagy kifizetés kezdeményezni szerencsejáték oldalakról (poker, kaszino, stb) nem lehet. Pénzt feltőlteni és kifizetés kezdeményezni csak Skrill számlával lehetséges(megadod a Skrill email címed, Skrill jelszavadat befizetésnél és feltöltesz az adott oldalakra). A Skrill depositot meg ezekkel lehet kezdeményezni: VISA, MC, Paysafecard, banki átutalással
Bíróság: Jogellenes volt az online kaszinók letiltása
Index - Gazdaság - Bíróság: Jogellenes volt az online kaszinók letiltása
alakul valami ...
(talán látni a fényt)
Index - Gazdaság - Bíróság: Jogellenes volt az online kaszinók letiltása
alakul valami ...
(talán látni a fényt)
hoznak másik (akár ismét törvénytelen) jogszabályt, ezt már ismerjük, max kifizetünk az adóforintjainkból még egy valag pénzt
Ezek olyanok mint a légy, csak akkor takarodik el végleg, ha agyoncsapod. Le kell váltani a picsába őket, amíg hatalmon vannak, nem lesz visszajövő külföldi terem, se normális életünk.