Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Dozso
Válasz netfalo kommentjére
2018. szept. 5. 14:42

ma már nekem is megy. Nem tudom mi volt tegnap de még a skrill oldala sem jött fel. Köszi

peraspera
2022. febr. 17. 15:10

https://telex.hu/gazdasag/2022/02/17/megnyitjak-a-magyar-sportfogadasi-piacot-a-kulfoldi-szolgaltatok-elott

Ezenkívül az adott vállalkozásnak legalább ötéves szerencsejáték-szervezői gyakorlattal kell rendelkeznie, a tulajdonosi körének pedig legalább tíz éve makulátlanul kell működnie, vagyis a jelentkezőt egyetlenegyszer sem marasztalhatták el azért, mert engedély nélkül szervezett szerencsejátékot.

Ha ez a mo-i viszonyokra vonatkozik (engedely nelkuli szjatek elmult 10 evben), akkor senki sem fog megfelelni?

peraspera
2022. dec. 13. 16:16

miert lett törölve a mai poszt?

Feriboyslimshady
Válasz peraspera kommentjére
2022. dec. 13. 16:39

miert lett törölve a mai poszt?

ez engem is érdekelne, Zolee nem írt semmi sértőt, durvát stb.

Admin
Válasz Zoleee kommentjére
2022. dec. 13. 17:25

Sziasztok!

A szabályozás kapcsán folyamatosan egyeztetünk az iparág legnagyobb szereplőivel, partnereinkkel és független szakértőkkel is. Egyelőre senki nem rendelkezik tényszerű információkkal a témában, mindenki csak találgat.

Ahogy korábban is jeleztük, amint birtokunkba jut akár a termektől, akár a szabályozótól konkrétum, azonnal közzétesszük a felületeinken.

Találgatásoknak és rémhírterjesztésnek nem szeretnénk teret adni a fórumunkon.

fuckopanch
Válasz Admin kommentjére
2022. dec. 14. 9:32

Sziasztok!

A szabályozás kapcsán folyamatosan egyeztetünk az iparág legnagyobb szereplőivel, partnereinkkel és független szakértőkkel is. Egyelőre senki nem rendelkezik tényszerű információkkal a témában, mindenki csak találgat.

Ahogy korábban is jeleztük, amint birtokunkba jut akár a termektől, akár a szabályozótól konkrétum, azonnal közzétesszük a felületeinken.

Találgatásoknak és rémhírterjesztésnek nem szeretnénk teret adni a fórumunkon.

Ezek szerint veszélyes pletyka az akadémia számára, ha törölni kellett :)
No offense de korrektebb lett volna, ha csak reagáltok rá a titkolózás helyett.

banoster
Válasz fuckopanch kommentjére
2022. dec. 14. 9:54

Ezek szerint veszélyes pletyka az akadémia számára, ha törölni kellett :)
No offense de korrektebb lett volna, ha csak reagáltok rá a titkolózás helyett.

Pont a reagálásra válaszoltál. :) Az Akadémia egy cipőben jár a játékosokkal, az oldalnak is az a rossz, ami a játékosoknak. Az az igazság, hogy senki nem tud semmit. Amíg nincsenek konkrétumok, felesleges pánikot kelteni. Ha esetleg bármelyik terem úgy dönt, hogy kivonul, arról lesz hír. Hetekkel ezelőtt voltak a srácok személyesen tárgyalni a termekkel Máltán, ennek köszönhető például az új GG-s race. Kivonulásra akkor senki nem utalt.

Ettől függetlenül lehetnek rossz forgatókönyvek, de ezeket akkor fogjuk tisztán látni, amikor a tervezet minden részlete ismertté válik. Egy rossz hír amúgy valóban van, ez ma fog megjelenni, de még pontos információkat igyekszik szerezni a csapat.

totya0611
Válasz banoster kommentjére
2022. dec. 14. 10:28

Pont a reagálásra válaszoltál. :) Az Akadémia egy cipőben jár a játékosokkal, az oldalnak is az a rossz, ami a játékosoknak. Az az igazság, hogy senki nem tud semmit. Amíg nincsenek konkrétumok, felesleges pánikot kelteni. Ha esetleg bármelyik terem úgy dönt, hogy kivonul, arról lesz hír. Hetekkel ezelőtt voltak a srácok személyesen tárgyalni a termekkel Máltán, ennek köszönhető például az új GG-s race. Kivonulásra senki nem utalt.

Ettől függetlenül lehetnek rossz forgatókönyvek is, de ezeket akkor fogjuk tisztán látni, amikor a tervezet minden részlete ismertté válik.

Szerintem meg nem véletlenül lettek bizonyos magyar zaszló alatt játszó játékosok hirtelen nyáron osztrák zaszlósok.

Masters800
2022. dec. 14. 11:04

Most kaptam az emailt, hogy Partyn megszűnik a sportfogadás Magyarországon.

banoster
Válasz Masters800 kommentjére
2022. dec. 14. 11:15

Most kaptam az emailt, hogy Partyn megszűnik a sportfogadás Magyarországon.

Sajnos így van, ez a rossz hír, amit említettem. Készül a cikk erről, illetve felvettük a kapcsolatot a póker részlegükkel. A hivatalos válaszukat is közölni fogjuk.

Élő ügyfélszolgálat