ma már nekem is megy. Nem tudom mi volt tegnap de még a skrill oldala sem jött fel. Köszi
https://telex.hu/gazdasag/2022/02/17/megnyitjak-a-magyar-sportfogadasi-piacot-a-kulfoldi-szolgaltatok-elott
Ezenkívül az adott vállalkozásnak legalább ötéves szerencsejáték-szervezői gyakorlattal kell rendelkeznie, a tulajdonosi körének pedig legalább tíz éve makulátlanul kell működnie, vagyis a jelentkezőt egyetlenegyszer sem marasztalhatták el azért, mert engedély nélkül szervezett szerencsejátékot.
Ha ez a mo-i viszonyokra vonatkozik (engedely nelkuli szjatek elmult 10 evben), akkor senki sem fog megfelelni?
miert lett törölve a mai poszt?
miert lett törölve a mai poszt?
Sziasztok!
A szabályozás kapcsán folyamatosan egyeztetünk az iparág legnagyobb szereplőivel, partnereinkkel és független szakértőkkel is. Egyelőre senki nem rendelkezik tényszerű információkkal a témában, mindenki csak találgat.
Ahogy korábban is jeleztük, amint birtokunkba jut akár a termektől, akár a szabályozótól konkrétum, azonnal közzétesszük a felületeinken.
Találgatásoknak és rémhírterjesztésnek nem szeretnénk teret adni a fórumunkon.
Sziasztok!
A szabályozás kapcsán folyamatosan egyeztetünk az iparág legnagyobb szereplőivel, partnereinkkel és független szakértőkkel is. Egyelőre senki nem rendelkezik tényszerű információkkal a témában, mindenki csak találgat.
Ahogy korábban is jeleztük, amint birtokunkba jut akár a termektől, akár a szabályozótól konkrétum, azonnal közzétesszük a felületeinken.
Találgatásoknak és rémhírterjesztésnek nem szeretnénk teret adni a fórumunkon.
Ezek szerint veszélyes pletyka az akadémia számára, ha törölni kellett :)
No offense de korrektebb lett volna, ha csak reagáltok rá a titkolózás helyett.
Pont a reagálásra válaszoltál. :) Az Akadémia egy cipőben jár a játékosokkal, az oldalnak is az a rossz, ami a játékosoknak. Az az igazság, hogy senki nem tud semmit. Amíg nincsenek konkrétumok, felesleges pánikot kelteni. Ha esetleg bármelyik terem úgy dönt, hogy kivonul, arról lesz hír. Hetekkel ezelőtt voltak a srácok személyesen tárgyalni a termekkel Máltán, ennek köszönhető például az új GG-s race. Kivonulásra senki nem utalt.
Ettől függetlenül lehetnek rossz forgatókönyvek is, de ezeket akkor fogjuk tisztán látni, amikor a tervezet minden részlete ismertté válik.
Most kaptam az emailt, hogy Partyn megszűnik a sportfogadás Magyarországon.
Most kaptam az emailt, hogy Partyn megszűnik a sportfogadás Magyarországon.