Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

ivanesz
Válasz Boci1985 kommentjére
2018. márc. 19. 18:24

"Nem az állami monopóliummal és a koncessziós rendszerrel van probléma, hanem a koncesszió külföldieket kizáró részével. Magyarul olyan nem lehet, hogy kiírunk koncessziót, de arra csak hazai szervező pályázhat. "

Tény, h nem pályázhatnak koncesszióra külfödi cégek, de ez is csak részben igaz. Ahány földi kaszinóval rendelkezik Vajna meg Szima (ha jól tudom ez 5+2) annyi koncessziós jogot ők eladhatnak/bérbeadhatnak külfödi cégeknek. Pl. Vajnának ott a vegas.hu, mellette van 4 koncessziója amivel szabadon rendelkezik. Meg is kereste őket pokerstars, más kérdés, h nem tudtak megegyezni.

Ezt honnan veszed,hogy megkereste őket a stars?

xfactor675
Válasz netfalo kommentjére
2018. ápr. 9. 8:30

a tegnapi agyrém tükrében mikor várható szerintetek a végleges magyar black friday?

S0nnyB1ack
Válasz xfactor675 kommentjére
2018. ápr. 9. 8:47

a tegnapi agyrém tükrében mikor várható szerintetek a végleges magyar black friday?

Ma 11kor. Vége mindennek. Nemcsak a pókernek, az egész internetnek. Déltől már a PC-k sem kapcsolnak be.

masikati
Válasz xfactor675 kommentjére
2018. ápr. 10. 9:53

Nem tudom, de már várom. Azért az nem lenne rossz ha egész évben 30-40%-os leárazások lennének a termékekre.

xfactor675
Válasz masikati kommentjére
2018. ápr. 10. 12:28

Nem tudom, de már várom. Azért az nem lenne rossz ha egész évben 30-40%-os leárazások lennének a termékekre.

nagy mókamester itt valaki...

kockasterito
2018. szept. 3. 12:22

Számomra elég érdekes, hogy mostanában nem nagyon hallani az online szerencsejátékokról és a külföldi oldalak blokkolásáról, akkor végülis a hatóság belátta, hogy gyakorlatilag nem tudnak gátat szabni a technológiának? Remélem az ingyenes nyerőgépes játékok ingyenességük miatt nem kerülhetnek célkeresztbe

ivanesz
2018. szept. 3. 14:02

Buktak minden pert eddig a termek ellen.Azóta lapítanak....

sztalin
2018. szept. 3. 14:14

a blokkolások elég jól működnek továbbra is

Dozso
2018. szept. 4. 22:40

Sziasztok!

Most Skrill befizetés működik Starsra vagy sem? VISA-t próbáltam de nem engedi. Skrill meg nem ugrik fel. Blokkolva van az is?

sztalin
2018. szept. 5. 10:15

skrill, neteller megy nálam

Élő ügyfélszolgálat