"Nem az állami monopóliummal és a koncessziós rendszerrel van probléma, hanem a koncesszió külföldieket kizáró részével. Magyarul olyan nem lehet, hogy kiírunk koncessziót, de arra csak hazai szervező pályázhat. "
Tény, h nem pályázhatnak koncesszióra külfödi cégek, de ez is csak részben igaz. Ahány földi kaszinóval rendelkezik Vajna meg Szima (ha jól tudom ez 5+2) annyi koncessziós jogot ők eladhatnak/bérbeadhatnak külfödi cégeknek. Pl. Vajnának ott a vegas.hu, mellette van 4 koncessziója amivel szabadon rendelkezik. Meg is kereste őket pokerstars, más kérdés, h nem tudtak megegyezni.
a tegnapi agyrém tükrében mikor várható szerintetek a végleges magyar black friday?
a tegnapi agyrém tükrében mikor várható szerintetek a végleges magyar black friday?
Nem tudom, de már várom. Azért az nem lenne rossz ha egész évben 30-40%-os leárazások lennének a termékekre.
Számomra elég érdekes, hogy mostanában nem nagyon hallani az online szerencsejátékokról és a külföldi oldalak blokkolásáról, akkor végülis a hatóság belátta, hogy gyakorlatilag nem tudnak gátat szabni a technológiának? Remélem az ingyenes nyerőgépes játékok ingyenességük miatt nem kerülhetnek célkeresztbe
Buktak minden pert eddig a termek ellen.Azóta lapítanak....
a blokkolások elég jól működnek továbbra is
Sziasztok!
Most Skrill befizetés működik Starsra vagy sem? VISA-t próbáltam de nem engedi. Skrill meg nem ugrik fel. Blokkolva van az is?
skrill, neteller megy nálam