Meghallgattam a rádiós beszélgetést amiből nekem az jön le hogy lesz egy xy.hu ahol játszhatunk majd ugyanúgy mindenki ellen mint eddig, csak külön mérik majd ennek a forgalmát és ez alapján a terem adózik!
Jól értelmezem vagy nektek más üzenet jött át?
Ja meg bogarásztam a szerencsejáték szövetség honlapját ahol az általuk ajánlott 3 alternatíva is megtalálható ebből úgy tűnik (hála Istennek) az 1es számú eddig a favorit, nézzétek meg!
Tükörszerver fogná meg az online pókerrel mutyizókat
A rádióbeszélgetés vége nálam hiányzik, de a lényeget ki lehet belőle hámozni. Az ötletük szerint, a pokerterem egy affiliate cégnek adná ki a magyarországi üzemeltetést, aki tejel majd az anyacégnek, és az apehnak is. A játékosok ebből semmit nem vesznek észre (szerintük).
Ennyi volt a beszélgésben. Az én értelmezésemben ez a pokerstars.it/fr magyar megvalósítása lenne, amire kicsit túlzás azt állítani, hogy a játékosok ebből semmit nem vesznek észre...
Nem fognak a termek egy külön .hu oldalt uzemeltetni itt, ennyi, köszönjük Emese.
OldRknight eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése Tükörszerver fogná meg az
Szerintem mindenképpen lesz valami megoldás...annyi esetleg, hogy persze a termek, illetve a kapcsolódó affilite cég nyilván nem nyeli le az adót, valahogy áthárítja a játékosokra, lehet, hogy beépíti a leosztásonkénti jutalékba az adót, ergo magasabb lesz a jutalék,ergo csökkenni fog ROI, illetve a PPTB, meg ki tudja esetleg a rakeback is,....
gondolkodjunk pozítivan, nézzük az előnyét ,maximum többet játszunk, ergo több tapasztalatunk és tudásunk lesz, ergo többet nyerünk )::, meg legalább mindenkinek lesz adózott legális jövedelme, ki tudja egyszer talán még nyugdíjat is kapunk utána )::, gl, johnybest
Ja meg bogarásztam a szerencsejáték szövetség honlapját ahol az általuk ajánlott 3 alternatíva is megtalálható ebből úgy tűnik (hála Istennek) az 1es számú eddig a favorit, nézzétek meg!
Hz van egy pár napos delay! ;)
Előfordul.. :)
Mai hír: Matolcsy György számtalan adóemelést jelentett be jövőre, köztük ezt is:
"A kiskapuk bezárásáról a miniszter azt mondta: a reperezentációs költségek utáni leírhatóság csökken, a társaségi adónál a veszteségelhatárolás szabályai változnak, emelkedik a cégadó, bevezetik az online szerencsejátékra a játékadót. Van még több tucat kisebb-nagyobb módosítás, de ez az a kör, amiből lényegében a 300 milliárd összejön - fogalmazott a miniszter.A fő állású vagy társasvállalkozások béralapjánál a minimálbér 1,5-szerese után kell egészségügyi járulékot fizeni."
Ez nyilván nem újdonság, csak a korábbi hírek további megerősítése.
Tükörszerver fogná meg az online pókerrel mutyizókat
A rádióbeszélgetés vége nálam hiányzik, de a lényeget ki lehet belőle hámozni. Az ötletük szerint, a pokerterem egy affiliate cégnek adná ki a magyarországi üzemeltetést, aki tejel majd az anyacégnek, és az apehnak is. A játékosok ebből semmit nem vesznek észre (szerintük).
Ennyi volt a beszélgésben. Az én értelmezésemben ez a pokerstars.it/fr magyar megvalósítása lenne, amire kicsit túlzás azt állítani, hogy a játékosok ebből semmit nem vesznek észre...
Nem fognak a termek egy külön .hu oldalt uzemeltetni itt, ennyi, köszönjük Emese.
Mai hír: Matolcsy György számtalan adóemelést jelentett be jövőre, köztük ezt is:
"A kiskapuk bezárásáról a miniszter azt mondta: a reperezentációs költségek utáni leírhatóság csökken, a társaségi adónál a veszteségelhatárolás szabályai változnak, emelkedik a cégadó, bevezetik az online szerencsejátékra a játékadót. Van még több tucat kisebb-nagyobb módosítás, de ez az a kör, amiből lényegében a 300 milliárd összejön - fogalmazott a miniszter.A fő állású vagy társasvállalkozások béralapjánál a minimálbér 1,5-szerese után kell egészségügyi járulékot fizeni."
Ez nyilván nem újdonság, csak a korábbi hírek további megerősítése.
Ez 13-ai hír az origo-n. "Apa kezdődik"
"Ugyancsak elkészült az online szerencsejátékok megadóztatását célzó javaslat, így most már biztosra vehető, hogy 2012-től Magyarország megadóztatja az online szerencsejátékokat - jelentette be Matolcsy György egy ezt firtató kérdésre adott válaszban."
Itt olvasható: Matolcsy György az online szerencsejáték-adóról, a SZÉP-kártyáról a vendéglátósok által fizetett szerzői jogdíjakról
Ha jól gondolom innetől már csak az a kérdés, hogy mikortól lép majd hatályba. Mármint persze ha elfogadták.