Észtországban van hasonló (ha jól rémlik). ott is külön liszenszes teremben tolják, de ők vegyülhetnek a .com-os userekkel. sztem ha a stars gondolkozik magyar liszenszben, akkor azt hasonlóan fogják tenni. a kérdés az állam észreveszi e, h csak ez lehet a jó megoldás
az észt példára én már igent mondanék..
Arra nézve van valakinek információja, hogy akár az észtek esetében, akár más európai országoknál (ahol már megtörtént a szabályozás), hogyan érintette mindez a "netes pénztárcákat", gondolva itt a Moneybookers-re és a Neteller-re? Használható maradt ez a megoldás az adott országok játékosainak, vagy ellehetetlenitették a szabályozások a használatukat ilyen jellegű ki- és befizetések lebonyolítására?
francia stars-nál befizetni lehet velük,de kifizetés csak banki átutalással kérhető.
francia stars-nál befizetni lehet velük,de kifizetés csak banki átutalással kérhető.
és akkor az működik, hogy player transfer, és cash out a szlovák kollegáknál?
vagy bejelentkezni szlovák lakcímre (ami nekem van is) ?
Ha esetleg valaki megtalálja a törvénytervezet,szúrja be legyen szíves.Thx
fmh.hu - Kormány/Parlament - Adózik az online szerencsejáték is?
A cikk szerint 2 héten belül parlament előtt lesz a tervezet, amit el is fogadnak valszeg. Szóval kb ennyi idő és minden kiderül. Elég rossz előérzetem van....
"Két héten belül a kormány elé kerül az a koncepció, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium készített" - a kormány még nem azonos a parlamenttel, a koncepció a törvénytervezettel...
Elég rossz előérzetem van....